Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.003
Θα τα πούμε μετά εμείς..?την κάνω λίγοε αντε τοτε τη περιμενεις
Θα τα πούμε μετά εμείς..?την κάνω λίγοε αντε τοτε τη περιμενεις
περιμενω με ανυπομονησιαΘα τα πούμε μετά εμείς..?την κάνω λίγο
Τα είχαμε πει πριν φύγεις. Πέρασα υπέροχα, τώρα ετοιμάζομαι για επανάληψη σύντομα..Θα τα πούμε μετά εμείς..?την κάνω λίγο
Αλήθεια;;;χαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφα!!!Τα είχαμε πει πριν φύγεις. Πέρασα υπέροχα, τώρα ετοιμάζομαι για επανάληψη σύντομα..
Μέχρι νααα μπεις εσυυΜέχρι να ξαναμπώ..?
Προβολή συνημμένου 804779
Κι εγω το ιδιο λεω αλλα με αλλη εννοιαΜέχρι να ξαναμπώ..?
Προβολή συνημμένου 804779
Χαχαχα σωστός...!Κι εγω το ιδιο λεω αλλα με αλλη εννοια
Για αυτό λέω ότι είσαι η τέλεια επιλογή γιατί στο σεξ και γενικά είσαι η καλύτερη επιλογήΩ τι όμορφα λόγια σήμερα, θ αρχίσω να κοκκινίζω..ενώ στο σεξ δεν έχω ντροπές,είμαι ξεδιάντροπη,σ αυτά ντρέπομαι λίγο ☺
Τυπε καπου το εχασες και τα εκανες πουτανα σε μενα το ειπεΤα είχαμε πει πριν φύγεις. Πέρασα υπέροχα, τώρα ετοιμάζομαι για επανάληψη σύντομα..
Παλι καλα που ο τυπος δεν το εγραψε κανοντας εσενα παραθεσηΤυπε καπου το εχασες και τα εκανες πουτανα σε μενα το ειπε
Γαμησε ταΠαλι καλα που ο τυπος δεν το εγραψε κανοντας εσενα παραθεση
Καλέ τι πέσιμο του κάνατε;;Ενα Λαθος έκανε τ αγόρι,και είναι ευγενέστατος πελάτης!Απαπα είστε αυστηροί...θα σας μαλώσω..?Γαμησε τα
Πλακα κανουμε. Πεσιμο μονο σε σεναΚαλέ τι πέσιμο του κάνατε;;ένα Λαθος έκανε τ αγόρι!Απαπα είστε αυστηροί!!
Για αυτό λέω ότι είσαι η τέλεια επιλογή γιατί στο σεξ και γενικά είσαι η καλύτερη επιλογή
Δε πειραζει μωρο θα μεγαλωσει και θα το ξεχασειΚαλέ τι πέσιμο του κάνατε;;Ενα Λαθος έκανε τ αγόρι,και είναι ευγενέστατος πελάτης!Απαπα είστε αυστηροί...θα σας μαλώσω..?
Κατάλαβα ποιο αγόρι ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου πριν φύγω.. Ευγενέστατος..!!Τα είχαμε πει πριν φύγεις. Πέρασα υπέροχα, τώρα ετοιμάζομαι για επανάληψη σύντομα..
Υπέροχο μουνακι μωρό.
We love anal too...αλλα τετοια ωρα τετοια λογια μικρη !!!We love anal..