Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.001
Καυλημερες...
Καλημερα. Βλεπω γυρισαμε αγριεμενη........Καυλημερες...
....ειμαι άτακτη...?Καλημερα. Βλεπω γυρισαμε αγριεμενη........
Ντροπή....ειμαι άτακτη...?
...και αίσχος..☺Ντροπή
Σόδομα και γόμορα...και αίσχος..☺
Γιατί παιδί μου να σε τουφεκισουν και γιατί να μ απαγάγεις;!Τρελοκομείο είσαι ?
Καλημερα στην καυλιαρα μας!Καυλημερες...
Πωπωπω καύλα η ρογα ...πάω να χύσω με μαλάκια τωραΚαυλημερες...
Τριτη φορα με τη καυλοΤζοαννα, στο σπιτι της...πεντακαθαρο, μου εδωσε και πετσετουλα, το μπανακι μου...και μετα οι καυλα βαρεσε ταβανι....το κοριτσι μας γυρισε πολυ αγρια και καυλωμενη...προσοχη δαγκωνει ??
Πολύ χορταστικό 2ωρο....και μ έναν άνδρα που ξέρω καλά πλεον ..Ευχαριστώ καβλιαρη μου..?Τριτη φορα με το καυλοΤζοαννα, στο σπιτι της...πεντακαθαρο, μου εδωσε και πετσετουλα, το μπανακι μου...και μετα οι καυλα βαρεσε ταβανι....το κοριτσι μας γυρισε πολυ αγρια και καυλωμενη...προσοχη δαγκωνει ??
Έχυσα αμέσωςΧαρά μου να σας Καβλωνω...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ καβλιαρη μου.. ?
Καλά και μου το είπες να την βάλω φίμωτρο.... Αντιλυσσικό να κάνωΤριτη φορα με το καυλοΤζοαννα, στο σπιτι της...πεντακαθαρο, μου εδωσε και πετσετουλα, το μπανακι μου...και μετα οι καυλα βαρεσε ταβανι....το κοριτσι μας γυρισε πολυ αγρια και καυλωμενη...προσοχη δαγκωνει ??
Άστα Τασούλη γύρισα λυσσασμένη!!Καλά και μου το είπες να την βάλω φίμωτρο.... Αντιλυσσικό να κάνω
Γιατί πριν τι ήσουν??????Άστα Τασούλη γύρισα λυσσασμένη!!
Πάντα προσπαθώ να περνάω καλά ακόμα και σ αυτο που κανω επαγγελματικά ?,είχα την ευκαιρία γυρνώντας Ελλάδα πάλι, να συναντήσω μέχρι τώρα άνδρες που περνάω σούπερ μαζί τους...καλά και δυνατά γ@μησια..και έχω και συνέχεια ?!!Καλησπέρα. Αν πέρασες καλά τότε δικαίως γύρισες αγριεμενη