Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Δεν τον λέω για μέγεθος αλλά για...καύλα!!! Τρέλα είναι!!Κωλαράκι πάντως τον έχω.. ??
Δεν τον λέω για μέγεθος αλλά για...καύλα!!! Τρέλα είναι!!Κωλαράκι πάντως τον έχω.. ??
Εσένα αγόρι δεν σ έχω ξαναδεί εδώ.. ευχαριστώ όμως ?Παρα πολύ δυναατή <3
Το fan club ή καλύτερα το fan...κάβλ σου μεγαλώνει!!!
Και εσυ μικρη το κανεις στο φουλ!!!Η καβλα πρέπει να μοιράζεται απλόχερα!!Έτσι πιστεύω!
Και 'γω στο fan club!
Αχ αυτό το μικρή ποσο μ άρεσε, σε λάτρεψα!!!?Και εσυ μικρη το κανεις στο φουλ!!!
Keep going baby !!!
Καλώς το νέο αγόρι λοιπόν στην παρέα μας!!?Και 'γω στο fan club!
Άντε να περάσει αυτή η πανδημία πια..!Καλώς το το νέο αγόρι ,Καλώς ήρθες!!!?
....όλα περνάνε,στον κατάλληλο χρόνο.. και μετά συνήθως εκτιμούμε πράγματα και καταστάσεις, που τα είχαμε δεδομένα.. ?Άντε να περάσει αυτή η πανδημία πια..!
Μικρή εννοείται αλλά...τεράστια στην καύλα στο κρεβάτι!!! Να αφεθείς και να απολαύσεις την Jo σε όλο της το μεγαλείο!!Αχ αυτό το μικρή ποσο μ άρεσε, σε λάτρεψα!!!?
Αχ αχ εσύ, από τους μεγάλους φαν και καλούς φίλους !!!Μικρή εννοείται αλλά...τεράστια στην καύλα στο κρεβάτι!!! Να αφεθείς και να απολαύσεις την Jo σε όλο της το μεγαλείο!!
Βάλτον στην Νικολουλη, τον ψάχνεις καιρό και μάλλον έχει χαθεί εντελώς..δεν δίνει σημεία ζωης
Καλησπέρα σας....
Φάνηκε ο λιγουρμές ο
ΣΟΧΟ ??
Καλό Σαββατόβραδο και σε εσένα τζοαναΛοιπόν...ορίστε με το που γύρισα σας αφιερώθηκα, έβαλα υλικό.. παράπονο δεν έχετε.. ?
Να την κάνω σιγά σιγά ,για να έχουμε και αύριο να πούμε και να κάνουμε ☺,να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!!!
Γιατί παιδί μου να σε τουφεκισουν και γιατί να μ απαγάγεις;!Τρελοκομείο είσαι ?Jo θα ρθω να σε κλέψω δεν αντέχω πια, κι ας με τουφεκισουν μέσ' στη Κατεχακη