ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
Δεν νομίζω αυριο που θα γυρίσεις να μην φερεις πούρα να τα χρησιμοποιήσεις όπως η Ντούβλη .
Δεν νομίζω αυριο που θα γυρίσεις να μην φερεις πούρα να τα χρησιμοποιήσεις όπως η Ντούβλη .
φοβερή παΤούρα για σκίσιμο
Να και το άλλο μικρο,το άτακτο.
Και δυο τρυπες ειναι για δυνατο καρφωμα.Να και το άλλο μικρο,το άτακτο. .
μωρακι μου εσυ.Να και το άλλο μικρο,το άτακτο. .
??Και δυο τρυπες ειναι για δυνατο καρφωμα.
Δεν καπνιζω μωρό.. ούτε πινω..Φλωράκι είμαι.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
??
ελπιζω να μας υποδεχτείς με τετοια πα πού τσια
Τι;;; Γύρισε;;; κιόλας;;; 20 μέρες καραντίνα ???εγω παντως τις πηρα την παρθενια σημερα
χαχαχαχα
Δεν πρόλαβα να κατέβω από το αεροπλάνο και με βουτήξες..αχ,ωραίο ξεκαβλωμα με δικό μου αγόρι ..ότι καλύτερο για να παει καλά η μέρα.. ?εγω παντως τις πηρα την παρθενια σημερα
χαχαχαχα
εμ σου εδωσα στο στομα μελιΔεν πρόλαβα να κατέβω από το αεροπλάνο και με βουτήξες..αχ,ωραίο ξεκαβλωμα με δικό μου αγόρι ..ότι καλύτερο για να παει καλά η μέρα.. ?
αυτο ειναι το κακο υπουργε οτι τελικα δεν την χασαμεΠου είσαι εσύ χαμένη?
τελικα η ιδια παλια συνταγη δεν βλεπω δεν διαβαζω το φορουμ.../Λοιπόν Καλώς σας βρήκα πάλι, θα τα πουμε μετά, φιλιά!
Εκανε αεροπειρατεια για χαρη σου;Δεν πρόλαβα να κατέβω από το αεροπλάνο και με βουτήξες..αχ,ωραίο ξεκαβλωμα με δικό μου αγόρι ..ότι καλύτερο για να παει καλά η μέρα.. ?
Από το αεροδρόμιο με πήρε το αγορι καπάκι...Και σεξ!Εκανε αεροπειρατεια για χαρη σου;
Το room service σε αλλο επιπεδο.Από το αεροδρόμιο με πήρε το αγορι καπάκι...Και σεξ!
καλά που έγινε το πήδημα στις τουαλέτες του αεροδρομείου κρίμα οι τσολιάδες που σε περίμενανΑπό το αεροδρόμιο με πήρε το αγορι καπάκι...Και σεξ!
Σε χοτελ έγινε σχετικά κοντά εκεί...?καλά που έγινε το πήδημα στις τουαλέτες του αεροδρομείου κρίμα οι τσολιάδες που σε περίμεναν