Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις και να πάρουν φωτιά οι τρύπες σου βλέπω... ?
Δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις και να πάρουν φωτιά οι τρύπες σου βλέπω... ?
....Για πες...μπας και πάρω γραμμή η ξανθιά..εμ ...?
τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι παιζει ...
Έχουν βγάλει ανακοίνωση να μη βγούμε έχει άσχημα καιρικά φαινόμενα, απαγορεύσεις, και αράζω χαλαρή τωραΑκόμα δεν ήρθες κι έγινε μπάχαλο!!! Φαντάσου τι έχει να γίνει "άμα τη εμφανίσει" ??? Σου ετοιμάζει υποδοχή αεροδρομίου ο Καρυπίδαρος???
την κανω .......Για πες...μπας και πάρω γραμμή η ξανθιά..
Αχ γεια στο στόμα σου μωρό...Έτσι,όλες μπουκωμενεςΔεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις και να πάρουν φωτιά οι τρύπες σου βλέπω... ?
αρκουδο της δεν μπορεις να φανταστεις τι θα γινει οταν ερθει στο ελ.βενιζελος ...ουτε σε ολυμπιονικες τετοια υποδοχη.... πηγα στον μαραθωνα σε ενα χωραφι και εχω μαζεψει 5 καφασια ντοματαΑκόμα δεν ήρθες κι έγινε μπάχαλο!!! Φαντάσου τι έχει να γίνει "άμα τη εμφανίσει" ??? Σου ετοιμάζει υποδοχή αεροδρομίου ο Καρυπίδαρος???
Μη λες τέτοια ?. Ο Τάσσος έχει ξεκινήσει για αεροδρόμιο κι έχει ΤΑΧΙ αγκαζέ και γράφει το ταξίμετρο!!! ???Έχουν βγάλει ανακοίνωση να μη βγούμε έχει άσχημα καιρικά φαινόμενα, απαγορεύσεις, και αράζω χαλαρή τωρα
??? σε μισώ κσι θα κάνω μούτρα μέχρι του χρόνου στάνταραρκουδο της δεν μπορεις να φανταστεις τι θα γινει οταν ερθει στο ελ.βενιζελος ...ουτε σε ολυμπιονικες τετοια υποδοχη.... πηγα στον μαραθωνα σε ενα χωραφι και εχω μαζεψει 5 καφασια ντοματα
ρε μλκ δεν σου εδωσε την συνταγη να κανεις σαλτσα ...?αρκουδο της δεν μπορεις να φανταστεις τι θα γινει οταν ερθει στο ελ.βενιζελος ...ουτε σε ολυμπιονικες τετοια υποδοχη.... πηγα στον μαραθωνα σε ενα χωραφι και εχω μαζεψει 5 καφασια ντοματα
μολις δεις τον s400 να πλησιαζει πηδα ...Έχουν βγάλει ανακοίνωση να μη βγούμε έχει άσχημα καιρικά φαινόμενα, απαγορεύσεις, και αράζω χαλαρή τωρα
Χειλάκιαα μου όμορφα ???
Γεια σου αγόρι ?Χειλάκιαα μου όμορφα ???
αγαπημενη σε εμενα να μισο να σου κανω ματακια??? σε μισώ κσι θα κάνω μούτρα μέχρι του χρόνου στάνταρ
Δε μας αφήνει να τα χαρούμε!!! Ολο κάποιο χέρι έχει μπροστά, κάτι καρδούλες, κάτι πιρπιτσόλια... ?Χειλάκιαα μου όμορφα ???
Γειά σουυυ κορίτσαρε ????Γεια σου αγόρι ?
αγαπημενη σε εμενα να μισο να σου κανω ματακια
Γειά σουυυ κορίτσαρε ????
Με το καλό να μας έρθεις
Για Το σασπένς το κάνει να μας τσιτώνει κιαλοΔε μας αφήνει να τα χαρούμε!!! Ολο κάποιο χέρι έχει μπροστά, κάτι καρδούλες, κάτι πιρπιτσόλια... ?
καλα τοτε σε παω στα κλασσικα κραξιμο πιο καλα εεεΑ δε ξέρω, δεν με τουμπαρεις με τσαχπινιά ...
.....εδώ κ έαν μπερδεύτηκα..δε ξέρω.. Κάνε ότι θες βρε μ εχεις τρελάνει!!καλα τοτε σε παω στα κλασσικα κραξιμο πιο καλα εεε