TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
χαρα μου δυστηχως επαιξες και εχασεςΣυγνωμη δεν γνωρίζω βλάχικα..?

χαρα μου δυστηχως επαιξες και εχασεςΣυγνωμη δεν γνωρίζω βλάχικα..?
Καλώς το μικρούλι μου. ?υπεροχο για χαιδεματα πολλα.
αρκουδε της που εισαι
μωρακι μουΚαλώς το μικρούλι μου. ?
Ένας εσύ κι ένας ο Ντάνης Φώτος ???χαρα μου δυστηχως επαιξες και εχασεςεχω γενηθει και εχω μεγαλωσει στην αθηνα στην κυψελη
και ειμαι και δημοτης αθηνων
![]()
μηπως εχεις κωλοφαγουρα ...?Όλο με κράζει ποια γλυκα, στημένη μου την έχει να μπω να μ αρχίσει δεν θέλω τέτοιες αγάπες ?
Εγώ πάλι σε λίγο queen στο πλευρό του Κάρολου..αλλά θα πηδάω τον Γουίλιαμ κρυφαχαρα μου δυστηχως επαιξες και εχασεςεχω γενηθει και εχω μεγαλωσει στην αθηνα στην κυψελη
και ειμαι και δημοτης αθηνων
![]()
εγω στο κλουβι σε ειδαΕγώ πάλι σε λίγο queen στο πλευρό του Κάρολου..αλλά θα πηδάω τον Γουίλιαμ κρυφα
Όχι ρε συ ανον, για Διάβασε τις αγάπες του καρυπιδη και πες μου αν με μισούσε δλδ τι θα έλεγε;!?μηπως εχεις κωλοφαγουρα ...?
Έτοιμο το έχεις το σενάριο!!! "Πριγκηπικά πηδήματα" #4Εγώ πάλι σε λίγο queen στο πλευρό του Κάρολου..αλλά θα πηδάω τον Γουίλιαμ κρυφα
αχαριστη γυνήΌχι ρε συ ανον, για Διάβασε τις αγάπες του καρυπιδη και πες μου αν με μισούσε δλδ τι θα έλεγε;!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρκουδάκι μου εσύ ?
Έτοιμο το έχεις το σενάριο!!! "Πριγκηπικά πηδήματα" #4
απο το μπαλκονι οταν ειναι να πηδηξει να με παρετε τηλεφωνο μην το χασωΈτοιμο το έχεις το σενάριο!!! "Πριγκηπικά πηδήματα" #4
τι να διαβασω ακριβως ...?Όχι ρε συ ανον, για Διάβασε τις αγάπες του καρυπιδη και πες μου αν με μισούσε δλδ τι θα έλεγε;!?
Όχι βρε, εδώ θα κάτσω και θα με τρώς στη μάπα όλη μέρα κάθε μέρα επίσης ανα τέταρτο θα φωνάζω Τασοοοοο που εισαι;!!!??απο το μπαλκονι οταν ειναι να πηδηξει να με παρετε τηλεφωνο μην το χασωγιατι ετσι εχασα και το αλλο πηδηγμα
![]()
καπου στην ΜΕΣΗ ειναι η αληθειατι να διαβασω ακριβως ...?
τι να διαβασω ακριβως ...?
αχαριστη γυνή![]()
νομιζειςΌχι βρε, εδώ θα κάτσω και θα με τρώς στη μάπα όλη μέρα κάθε μέρα επίσης ανα τέταρτο θα φωνάζω Τασοοοοο που εισαι;!!!??
εμ ...?Όχι βρε, εδώ θα κάτσω και θα με τρώς στη μάπα όλη μέρα κάθε μέρα επίσης ανα τέταρτο θα φωνάζω Τασοοοοο που εισαι;!!!??