Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.967
Έχω κανονίσει ευχαριστώ..αχ δεν μ αρέσουν οι πιπιζες, μόνο οι πιπες ?τις βαλίτζες ποιος θα τις φέρει σπίτι εγώ αν δεν σε ενοχλεί θέλω μια πίπιζα σουβενίρ
Έχω κανονίσει ευχαριστώ..αχ δεν μ αρέσουν οι πιπιζες, μόνο οι πιπες ?τις βαλίτζες ποιος θα τις φέρει σπίτι εγώ αν δεν σε ενοχλεί θέλω μια πίπιζα σουβενίρ
ρωτα φιλε γιατι εμενα μου κανει μουτρα
Φέρε τενεκέ λάδι και ένα τενεκέ τσενταρΈχω κανονίσει ευχαριστώ..αχ δεν μ αρέσουν οι πιπιζες, μόνο οι πιπες ?
Δεν φταίει κανείς , αυτός φταίει που σου μιλάει μέσα στη γλύκαΕίμαι μουτρου??
ελα με το καλο και θα σου εξηγησσω το ονειροΕίμαι μουτρου??
οταν εννοείτε πίπες τι ακριβώς θέλεται να πείτε μήπως εννοείτε ενα μακρί αντικείμενο που μπαίνει ένα σιγαρέτο σαν αυτό που είχαν τα Σαντε σιγαρέτα η κάτι διαφορετικό θα ήθελα μίαν ενημέρωση .Έχω κανονίσει ευχαριστώ..αχ δεν μ αρέσουν οι πιπιζες, μόνο οι πιπες ?
θα την αρχισω στο σκληρο απο την κυριακη...κοινως πιπα κωλο εμπλοκη που λεγαμε στο στρατοΔεν φταίει κανείς , αυτός φταίει που σου μιλάει μέσα στη γλύκα
Απο το Notting Hill αγορασμένοΤο μανό εγγλέζικο ; Ρωτάει ο Τασσουλης
Το μανό εγγλέζικο ; Ρωτάει ο Τασσουλης
καλως τη κουκλα.Καλώς τον μπέμπη...?
θα την αρχισω στο σκληρο απο την κυριακη...κοινως πιπα κωλο εμπλοκη που λεγαμε στο στρατο
Όλο με κράζει ποια γλυκα, στημένη μου την έχει να μπω να μ αρχίσει δεν θέλω τέτοιες αγάπες ?Δεν φταίει κανείς , αυτός φταίει που σου μιλάει μέσα στη γλύκα
οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ england aρμπαιν φαν χουφτεν σπρωξενΝαι,
Απο το Notting Hill αγορασμένο
υπεροχο για χαιδεματα πολλα.
Φέρε ένα τέτοιο ίδιο για τον Τάσσο που θέλει ... Portobello το πήρες ;Ναι,
Απο το Notting Hill αγορασμένο
...ας πούμε κάπως έτσι,τα υπόλοιπα από κοντά αγόρι... ?οταν εννοείτε πίπες τι ακριβώς θέλεται να πείτε μήπως εννοείτε ενα μακρί αντικείμενο που μπαίνει ένα σιγαρέτο σαν αυτό που είχαν τα Σαντε σιγαρέτα η κάτι διαφορετικό θα ήθελα μίαν ενημέρωση .
ελα εσυ αγαπημενη και σου εχω παρει κιντερ εκπληξηΌλο με κράζει ποια γλυκα, στημένη μου την έχει να μπω να μ αρχίσει δεν θέλω τέτοιες αγάπες ?
Γιατί καλέ;;.. πωπω άχτι μ εχεις..?Όχι δεν θα μπω φοβάμαι με σένα ?θα την αρχισω στο σκληρο απο την κυριακη...κοινως πιπα κωλο εμπλοκη που λεγαμε στο στρατο
εγω το θελω στο χρωμα του παθους το κοκκινο πως θα με κυκλοφορει αλλιωςΦέρε ένα τέτοιο ίδιο για τον Τάσσο που θέλει ... Portobello το πήρες ;
Συγνωμη δεν γνωρίζω βλάχικα ?οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ england aρμπαιν φαν χουφτεν σπρωξεν
Όλο με κράζει ποια γλυκα, στημένη μου την έχει να μπω να μ αρχίσει δεν θέλω τέτοιες αγάπες ?
εμενα που έχετε απαγορεύσει τις συνευρέσεις το σαββατοκύριακο από Δευτέρα μετα την έλευση του Γαλατά θα είμαι ικανος δια ραντεβού...ας πούμε κάπως έτσι,τα υπόλοιπα από κοντά αγόρι... ?