Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Μέσα στην καύλα!! Όπως θα έλεγε και ο Κουτσούμπας.... <<Αλλά...αυτή είσαι>> :-)Καυλημερες...
Μέσα στην καύλα!! Όπως θα έλεγε και ο Κουτσούμπας.... <<Αλλά...αυτή είσαι>> :-)Καυλημερες...
Καλημέρα φίλε μου καλέ.... Σίγουρα διαβάζει ο Σόχο καιΚαλά και μου το είπες να την βάλω φίμωτρο.... Αντιλυσσικό να κάνω
Καλημέρα.... Ξέρεις έστειλα ένα φίλο μου σε εσένα και μου είπε τα καλύτερα....Πάντα προσπαθώ να περνάω καλά ακόμα και σ αυτο που κανω επαγγελματικά ?,είχα την ευκαιρία γυρνώντας Ελλάδα πάλι, να συναντήσω μέχρι τώρα άνδρες που περνάω σούπερ μαζί τους...καλά και δυνατά γ@μησια..και έχω και συνέχεια ?!!
Ω αλήθεια;;;!!!Με τιμά πολύ που με πρότεινες σε φίλο σου και πέρασε όμορφα!!Προσπαθώ να δίνω το 100% στα ραντεβού, λεφτά δίνετε και δεν τα βρίσκετε στον δρόμο, το λιγότερο που οφείλω να παίρνετε αυτό που πρέπει.. Ευχαριστώ Και πάλι!Καλημέρα.... Ξέρεις έστειλα ένα φίλο μου σε εσένα και μου είπε τα καλύτερα....
Βέβαια αυτός δεν έχει καμία σχέση με το bou
Μου είπε να σού μεταφέρω τα καλύτερα ...
Από τα λεγόμενα του διαπίστωσα για άλλη μια φορά λοιπόν στην μακρόχρονη πορεία ότι τό ήθος μετράει....
Σουτιεν δεν φορας??Καυλημερες...
Τι να το κάνει δεν βλέπεις το βυζί κάγκελο και η ρογα σαν κρεμαστραΣουτιεν δεν φορας??
Σουτιεν δεν φορας??
Το γυμναζω καλά με σανίδες και πους απς και είναι στη θέση του..?Τι να το κάνει δεν βλέπεις το βυζί κάγκελο και η ρογα σαν κρεμαστρα
Γιατι αμα φοραει..δεν θα εχει βυζι καγκελο και ρωγα κρεμαστρα;Τι να το κάνει δεν βλέπεις το βυζί κάγκελο και η ρογα σαν κρεμαστρα
Ω τι όμορφα λόγια σήμερα, θ αρχίσω να κοκκινίζω..ενώ στο σεξ δεν έχω ντροπές,είμαι ξεδιάντροπη,σ αυτά ντρέπομαι λίγο ☺Η γυναίκα ότι και να βάλει είναι μουναρα έχει χημια στο ερωτικό στοιχείο και είναι πολύ καλή επιλογή για αυτό που προσφέρει
Το έβγαλε για το βίντεοΣουτιεν δεν φορας??
Super hot
???Super hot
Το λέω πιο πολύ επειδή φαντάζομαι, ανεμβολίαστους δεν θα δέχεσαι.. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι πάντως να έχουμε ξεμπερδέψει εντελώς με αυτή την ιστορία......όλα περνάνε,στον κατάλληλο χρόνο.. και μετά συνήθως εκτιμούμε πράγματα και καταστάσεις, που τα είχαμε δεδομένα.. ?
Κοίτα αν και εμβολιασμένη προτιμω το ίδιο, αλλά βλέποντας ακόμα και γνωστους εμβολιασμενους να κολλούν, θεωρώ ότι μια καλή δικλείδα ασφαλείας τελικά,είναι το rapid test,το οποίο κάνω συχνά κ εγώ .Το λέω πιο πολύ επειδή φαντάζομαι, ανεμβολίαστους δεν θα δέχεσαι.. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι πάντως να έχουμε ξεμπερδέψει εντελώς με αυτή την ιστορία..
Εγω παντος θελω να μεταδοθω επανω σουΚοίτα αν και εμβολιασμένη προτιμω το ίδιο, αλλά βλέποντας ακόμα και γνωστους εμβολιασμενους να κολλούν, θεωρώ ότι μια καλή δικλείδα ασφαλείας τελικά,είναι το rapid test,το οποίο κάνω συχνά κ εγώ .
Τεσπα,ο ιός θα παραμείνει όπως όλοι οι ιοί εξάλλου(γρίπης κλπ), η μεταδοτικότητα ευελπιστούμε να περιοριστεί κατά πολύ ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα ?
Που ειναι το βόρειο αγόρι μου;;?Εγω παντος θελω να μεταδοθω επανω σου
Στο βορρα σε περιμενει μαζι με τ αλλα που σε περιμενουν μαζι μουΠου ειναι το βόρειο αγόρι μου;;?
ε αντε τοτε τη περιμενειςΜου ήρθαν πολλά μήνυματα Βαιμπερ από τ αγόρια εκεί.. Μου λένε μας έταξες, μετά την Αγγλία εδώ.. μάλιστα έχω και ΔΏΡΑ που με περιμένουν!!Οφείλω να το κάνω!