Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.003
?Καλημέρα Τζοάννα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?Καλημέρα και καυλή εβδομάδα!
?Καλημέρα Τζοάννα
?Καλημέρα και καυλή εβδομάδα!
Αχ αυτά τα δάκτυλά σου...Μέχρι να ξαναμπώ..?
Προβολή συνημμένου 804779
Αγαπημένε Harry μου!!!Αχ αυτά τα δάκτυλά σου...
Αγαπημένε Harry μου!!!
Μουρλοκομειο!!!!
Καλημέρα και από εμάς τις ψεκασμένες καρδιές...Καλημέρα σε όλα τ άτακτα καβλιαρικα αγόρια!!!!
Καλημερα..Έχω μια αδυναμία στα παραπονιαρικα αγόρια..?Καλημέρα και από εμάς τις ψεκασμένες καρδιές...
Α ρε Bill Gates τί μας κάνεις...Καλημερα..Έχω μια αδυναμία στα παραπονιαρικα αγόρια..?
Αρχικά θα εκτιμούσα να ρωτησεις εμένα ότι θες ,οχι τους άλλους ,δεν είναι συνέταιροι στο μουνάκι μου.. κάθε μέρα δεν είναι εφικτό ,διότι δουλεύω και σε άλλη εργασία.. επιλέγω ποιον θα δω και ποτε..Αυτή η τζοαννα με πόσους πάει κάθε μέρα και αντέχει έχω απορία
ποσο ποσοστο πουλας?? και κανε μια καλη τιμηΑρχικά θα εκτιμούσα να ρωτησεις εμένα ότι θες ,οχι τους άλλους ,δεν είναι συνέταιροι στο μουνάκι μου.. κάθε μέρα δεν είναι εφικτό ,διότι δουλεύω και σε άλλη εργασία.. επιλέγω ποιον θα δω και ποτε..
Όσο γι αντοχές μου ..απεριόριστες ?
Το δεξί μουνοχειλο ?ποσο ποσοστο πουλας?? και κανε μια καλη τιμη
Το δεξί μουνοχειλο ?
πολυ κουναει ..ποσα μποφωρ εχει???
Κρίμα τέτοιο μουνί να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι μόνο του..?
Όχι καλέ είχα παρέα στο χοτελ..ο κύριος ήταν μπάνιο και εγώ έβγαζα σελφιΚρίμα τέτοιο μουνί να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι μόνο του..?
Γι'αυτό και το τρέμουλο... Απο τις καυλες..!?Όχι καλέ είχα παρέα στο χοτελ..ο κύριος ήταν μπάνιο και εγώ έβγαζα σελφι
της ηλικιας ειναι χοιρινουλη... οταν η γυναικα πατησει τα πρωτα ηντα και πλησιαζει τα δευτεραΓι'αυτό και το τρέμουλο... Απο τις καυλες..!?
Όχι ρε τώρα θα μπει αυτός που μ έλεγε γρια τι το είπες παναθεμα σε χαχαχαχαχαχατης ηλικιας ειναι χοιρινουλη... οταν η γυναικα πατησει τα πρωτα ηντα και πλησιαζει τα δευτερα