Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Σε αυτό το παιχνίδι είμαι ακαταμάχητοςΠόσο μ αρέσει να με παίζουν έτσι...before anal sex!
Καυλημερες!
Σε αυτό το παιχνίδι είμαι ακαταμάχητοςΠόσο μ αρέσει να με παίζουν έτσι...before anal sex!
Καυλημερες!
Ξέρω ξέρω γουρουνάκι μουΣε αυτό το παιχνίδι είμαι ακαταμάχητος
Παίζει ρόλο βέβαια και η τρύπα που έχω μπροστά μουΞέρω ξέρω γουρουνάκι μου
Αχ καυλιάρα jo
Αχ καυλιάρα jo
Θα επιστρέψω..μπορώ να κάνω κι αλλιώς;!Λοιπόν, για να μην στενοχωρηθεί ο φίλος μου ο αρκούδος, φοβούμενος πως θα μείνεις στη Γηραιά Αλβιώνα, θα πάρω ένα μπουκάλι σαμπάνια και θα έρθω αύριο το βράδυ, να σε πείσω να επιστρέψεις ΣΊΓΟΥΡΑ. Οκ; ?
κανω ρελανς και θα ερθω εγω με μπυραΕφόσον στο έχω κλείσει το ραντεβού, θα τηρηθεί στο έπακρο!Σε περιμένω, όσο για την σαμπάνια αν και δεν πίνω γενικά,μια εξαίρεση θα την κάνω ?
κανω ρελανς και θα ερθω εγω με μπυρα
κι αυτη κανει και μπουρμπουληθρες και αφρο
Χάθηκα εγώ όλη μερα,χάθηκε και ο Τασούλης..αχ θα κλαιει με μαύρο δάκρυ που θα φυγω στα ξένα...?
θα φαει τα λεφτα του στα χαρτομαντηλα , και κλαιει και ασχημα ο καριοληςΧάθηκα εγώ όλη μερα, χάθηκε και ο Τασούλης..αχ θα κλαιει με μαύρο δάκρυ που θα φυγω στα ξένα...?
Απαπα δεν θέλω να τον δω να γκρινιάζει κιόλας, με στολίζει που με στολίζει,Όχι και κλάψα!!θα φαει τα λεφτα του στα χαρτομαντηλα , και κλαιει και ασχημα ο καριολης
τυχερουλα εσυ θα φυγεις και θα μας μεινει αμανάτι ο τυπος ...Απαπα δεν θέλω να τον δω να γκρινιάζει κιόλας, με στολίζει που με στολίζει,Όχι και κλάψα!!
Νιπλη Τρώγεσαι να με κατσαδιασει αύριο πρωί πρωί που θα μπει ,και εγώ λόγω φόρτου εργασίας αύριο ,θα δω αργά τι θα μου έχει αραδιασει!!!τυχερουλα εσυ θα φυγεις και θα μας μεινει αμανάτι ο τυπος ...
ετοιμασου για καταθεση ψυχης να σε κάνει να γυρίσεις
Πάει, με εξευτέλισε ο ατιμος. Σαν πουρκουάς κι εγώ με την bubbly... Που πας ρε κακομοίρη; Έρχεται ο άλλος με μπύρα και σουβλάκια και σε εκμηδενίζει. ?κανω ρελανς και θα ερθω εγω με μπυρα
κι αυτη κανει και μπουρμπουληθρες και αφρο
Ομορφόπαιδο ακούω,πάλι εμένα εννοείς κατά βάθοςΟμορφόπαιδο...εσύ έχεις ανοιχτή ώρα προσέλευσης..φερε και σουβλάκια μαζί
εσυ βρε φαντασμα που εισαι πάλι ?Ομορφόπαιδο ακούω,πάλι εμένα εννοείς κατά βάθος
πρεπει να ξερεις να μιλας στην καρδια καθε κοπελαςΠάει, με εξευτέλισε ο ατιμος. Σαν πουρκουάς κι εγώ με την bubbly... Που πας ρε κακομοίρη; Έρχεται ο άλλος με μπύρα και σουβλάκια και σε εκμηδενίζει. ?
Μου άνοιξε η όρεξη πλάκα, πλάκα