Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
Γουρουνάκι μου ?Γεια σου Jo με τα ωραία σου
Γουρουνάκι μου ?Γεια σου Jo με τα ωραία σου
τα ιδια σαλια παλι για να μην αρχισεις αλλο τροπαριο μετα παρτους σετΓουρουνάκι μου ?
ηταν το παιδι πουστρωνει τα σεντονια πασιγνωστοΈχει κάτι Τζαμαικανους στρατιωτικούς τώρα που το είπες..αχ...τελευταία φορά που πήρα έναν στην Αγγλία, ήταν το 2014..?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
??????
Όχι βρε ,αρσενικό ο Τζαμαικανος,με μια λούτσα να!!!Τρόμαξα κ εγώ φαντάσου ??ηταν το παιδι πουστρωνει τα σεντονια
καλα εσυ και φοφικο να δεις θα κανεις την ιπασσια σουΌχι βρε ,αρσενικό με μια λούτσα να!!!Τρόμαξα κ εγώ φαντάσου ??
καλα εσυ καινα δεις θα κανεις την ιπασσια σου
στο ειπα εσυ ειπες οτι δεν χρειαζομαι θεραπειαΡε μουρλο!!??
Τρόμαξες αλλά είπες να τον φας για την εμπειρία...??Όχι βρε ,αρσενικό ο Τζαμαικανος,με μια λούτσα να!!!Τρόμαξα κ εγώ φαντάσου ??
Άστοχο το κλαράκι στη μέση.... Το δικό σου το μουνάκι δύσκολα θα χορταριάσει.!!?????Μια καλλιτεχνική το κωλαράκι μου και πάω, τ αγόρια μου έχουν αγχωθεί που θα λείπω ...να τα δω και εγώ.. ?
Μου άρεσε λουλούδιαστο χαχαχαχ!Πάω ομορφιές!!Άστοχο το κλαράκι στη μέση.... Το δικό σου το μουνάκι δύσκολα θα χορταριάσει.!!?????
ναι και θα σε ενημερωνει ο κουκος οταν θα βαζει καποιος μυνημα γιατι εσυ δεν διαβαζειςΜου άρεσε λουλούδιαστο χαχαχαχ!Πάω ομορφιές!!
Σήμερα με καθυστέρηση τα διαβάζω ρε συ ?ναι και θα σε ενημερωνει ο κουκος οταν θα βαζει καποιος μυνημα γιατι εσυ δεν διαβαζεις
το βλεπω αργεις ενα μιλισεκοντΣήμερα με καθυστέρηση τα διαβάζω ρε συ ?
Δε θέλω ηττοπάθειες ??Χαρείτε αυτή την κωλάρα όσο προλαβαίνετε συναγωνιστές. Θα την πελεκισει κανένα μαύρο καυλι εκεί που θα πάει και μετά σιγά να ξανακάτσει στα δικά μας.????
Το καλλιτεχνικό ντοκουμέντο είναι εργαλείο για συναναστροφή των ανθρώπων με σκοπιμότητα την "πνευματική μας ανάταση"?Μια καλλιτεχνική το κωλαράκι μου και πάω, τ αγόρια μου έχουν αγχωθεί που θα λείπω ...να τα δω και εγώ.. ?
Συγγραφέας εισαι;;☺Το καλλιτεχνικό ντοκουμέντο είναι εργαλείο για συναναστροφή των ανθρώπων με σκοπιμότητα την "πνευματική μας ανάταση"?
Σου λέει άμα γλυκαθει αυτή σιγά μην ξαναέρθει..?Δε θέλω ηττοπάθειες ??
όχι μωρέ το πάω και εγώ στο ποιο καλλιτεχνικό!!! το κάνω για να γελάςΣυγγραφέας εισαι;;☺
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου λέει άμα γλυκαθει αυτή σιγά μην ξαναέρθει..?
Είσαι ωραίος τύπος!όχι μωρέ το πάω και εγώ στο ποιο καλλιτεχνικό!!! το κάνω για να γελάς