sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Να σαι καλά joanna! και εγώ καταλαβαίνω είσαι άνθρωπος με χιούμορ και γενικότερα ψυχή της παρέας!Είσαι ωραίος τύπος!
Να σαι καλά joanna! και εγώ καταλαβαίνω είσαι άνθρωπος με χιούμορ και γενικότερα ψυχή της παρέας!Είσαι ωραίος τύπος!
ειδικα οταν προχωρησε απο το μεσαιο δαχτυλο στο αλλο το μεσαιοΠόσο μ αρέσει να με παίζουν έτσι...before anal sex!
Καυλημερες!
αρκουδακι τηςΚι έλεγα να μην κολαστώ πρωί πρωί ?
Αρκουδάκι ΜΟΎΚι έλεγα να μην κολαστώ πρωί πρωί ?
δεν τρωγεται κιολαςΑρκουδάκι ΜΟΎ
Τασούλη ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ πάρε να έχεις βρε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑδεν τρωγεται κιολας
Σαλιάρα - Τα ψάρια της Μεσογείου
Η Σαλιάρα ή Σάλιαρος η Βουλοσαλιάρα είναι ένα κοινό βένθικο είδος των θαλασσών μας, που ζει, κυρίως, σε σκληρά υποστρώματα, σε βάθος μέχρι και 400 μέτρα.allabout.fish
εγω θελω τον αριθμο πτησης τις επιστροφης σου .....ο αδελφος πουτιν θα κανει δοκιμες σε ενα νεο πυραυλικο συστημα και ζητησε βοηθειαΤασούλη ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ πάρε να έχεις βρε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ετοιμαζόμαστε για φασίνα επειδή ο Τάσος έφερε ψάρια κι έσταξαν στο πάτωμα ??Τι γίνεται εδώ?
εσυ ελειπες ...θα αρχισει τα υπουργουλη μου κλπΤι γίνεται εδώ?
τωρα θα φυγεις θα σκασει μυτη και ο χοιρινουλης σουΠάω μια να ψωνίσω γιατί ξεκίνησε να βρέχει ,και θα πάει έτσι όλη μέρα,θα μπω σε λίγο πάλι!
Υπουργάρα όχι υπουργούλης!εσυ ελειπες ...θα αρχισει τα υπουργουλη μου κλπ
μονο μου εδω μεσα ..σαν της αγελαδεςΥπουργάρα όχι υπουργούλης!
Ρε Ιωάννα , τι μας κάνεις Σαββατιάτικα φωτιές θα μας βάλειςΠόσο μ αρέσει να με παίζουν έτσι...before anal sex!
Καυλημερες!
Έτσι πρέπει αγόρι να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με καυλες!!!Ρε Ιωάννα , τι μας κάνεις Σαββατιάτικα φωτιές θα μας βάλεις
Ναι αλλά πρέπει και να τις σβήσουμε τώρα, και δεν είμαστε και κοντά στην Κατεχάκη !!!Έτσι πρέπει αγόρι να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με καυλες!!!
βαλτον να αλλαξει το νικ του χανεις ενα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΈτσι πρέπει αγόρι να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με καυλες!!!
μην ζητησεις μονο βοηθεια πυροσβεστικη και πολιτικη προστασια ειναι σε επιφυλακηΝαι αλλά πρέπει και να τις σβήσουμε τώρα, και δεν είμαστε και κοντά στην Κατεχάκη !!!