CokeyGardenGnome
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Ω ρε παιδάκι μου τι γίνεται εδώ. Προβλέπω ότι με το που επιστρέψει η κορασίδα από παλαιά Αλβιώνα η ουρά θα ξεκινάει απο μετρό κατεχάκη.
Θα καθίσουμε στην ουρά...Ω ρε παιδάκι μου τι γίνεται εδώ. Προβλέπω ότι με το που επιστρέψει η κορασίδα από παλαιά Αλβιώνα η ουρά θα ξεκινάει απο μετρό κατεχάκη.
Ρώγες πέτρα... Αφήστε με να τις πιπιλαω με τις ώρες.??
Απίστευτη ομορφιά! Θα ήθελα και μια χωρίς γυαλιά.. Σευχαριστουμε για την εμπιστοσύνη!Καλημερούδια!
Vans ειναι βρε άντε να χαθείς!!Απο το Μοναστηράκι 4 ευρώ ρε
Εγω μόνο βαν ξέρω είτε είναι Φορντ η πεζό η φιατVans ειναι βρε άντε να χαθείς!!
Προ γκιλφ είμαι ρε ζωο,να τα λες σωστά. .Τώρα τράβα αλλού να πεις τις μαλακιες σου..επίσης αναφορά ..όπως στον φίλο σου που σε έβαλε να μπεις εδώ,που τον γειωσα..ουστΕξάγουμε gilf στην Αγγλία?
Εγώ νόμιζα ότι εκεί έχουν αρκετές για να ταισουν όλο τον πλανήτη.
Μόνο με τον Κουλη αυτά.
Και μαλακες θέλεις να σου κάνω κονέΕξάγουμε gilf στην Αγγλία?
Μόνο με τον Κουλη αυτά.
Είδες Τάσο μου γιατί ξενέρωσα και μόνο λιγους εκτιμώ πια;;Και μιλώ και σ ελάχιστους!Σ ευχαριστώ πολύ που είσαι φουλ στο χαβαλέ μεν στο νήμα μου αλλά με σεβασμό στο πρόσωπο μου όπως όλοι οι κύριοι σχεδόν εδώ, πλην ελαχίστων γελοίων άχρηστωνΚαι μαλακες
Ρε τι μαλακες υπαρχουν εδω μεσα?Εξάγουμε gilf στην Αγγλία?
Μόνο με τον Κουλη αυτά.
Βαλτος από έναν άλλον είναι ρε αγόρι Άστον ανάξιοι λόγου...Και οι 2Ρε τι μαλακες υπαρχουν εδω μεσα?
Εσυ "τεκνο"ποιος εισαι ?ο Σακελλαριδης?
Ημαρτοοοον
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το αυτονόητο.Προ γκιλφ είμαι ρε ζωο,να τα λες σωστά. .Τώρα τράβα αλλού να πεις τις μαλακιες σου..επίσης αναφορά ..όπως στον φίλο σου που σε έβαλε να μπεις εδώ,που τον γειωσα..ουστ
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το αυτονόητο.
Δεν ήταν ούτε προσβολή ούτε τίποτα.
Μαλλον κοπλιμεντο ήταν.
Αν το ψάξεις θα δεις ότι GILf είναι
".... an acronym that describes an attractive, fit woman or man whose children have children. Typically, GILFs are aged 40-65, but both younger and older ones are common."
Το ότι είσαι "attractive" σε πείραξε? Δεν νομίζω.
Οτι οι gilf είναι πάνω από τα 40 σε πείραξε μάλλον.
Αγάπη μου, συγνώμη που θα είμαι ο πρώτος που θα στο πω αλλά είσαι πάνω από τα 40 εδώ και αρκετά χρόνια.
Ουστ λοιπόν σε εσένα.
Και όσο αφορά τα λιγουρια - αγαπούληδες του κερατα που βγήκαν να υπερασπιστουν το κόκαλο που τους δίνεις να γλύφουν, είναι τόσο στερημενα που θα έλεγαν ότι η γη είναι τετράγωνη για να τους δώσεις λίγη σημασία.
Το να πουν ότι είσαι κάτω από τα 40 είναι για αυτούς τίποτα.
Που είσαι κουραδομαγκα σε τρώει ο πωπος σου ..μήπως θέλεις ξυσιμοΔεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το αυτονόητο.
Δεν ήταν ούτε προσβολή ούτε τίποτα.
Μαλλον κοπλιμεντο ήταν.
Αν το ψάξεις θα δεις ότι GILf είναι
".... an acronym that describes an attractive, fit woman or man whose children have children. Typically, GILFs are aged 40-65, but both younger and older ones are common."
Το ότι είσαι "attractive" σε πείραξε? Δεν νομίζω.
Οτι οι gilf είναι πάνω από τα 40 σε πείραξε μάλλον.
Αγάπη μου, συγνώμη που θα είμαι ο πρώτος που θα στο πω αλλά είσαι πάνω από τα 40 εδώ και αρκετά χρόνια.
Ουστ λοιπόν σε εσένα.
Και όσο αφορά τα λιγουρια - αγαπούληδες του κερατα που βγήκαν να υπερασπιστουν το κόκαλο που τους δίνεις να γλύφουν, είναι τόσο στερημενα που θα έλεγαν ότι η γη είναι τετράγωνη για να τους δώσεις λίγη σημασία.
Το να πουν ότι είσαι κάτω από τα 40 είναι για αυτούς τίποτα.
Σε τιμά το ότι στηρίζεις την πελατεία.Ήδη είσαι αναφορά αρα ότι και να λες αδιάφορο..φυσικά είμαι πάνω από 40 το έχω δηλώσει εξ αρχής...άστοχη παρατήρηση σου!Η ειρωνια μου τη σπάει εξάλλου επειδή έχω χιούμορ με είπα προ γκιλφ..Αν σου είναι εύκολο μέχρι να πάρεις τον μπουλο γενικά,μπορείς να μην έρχεσαι εδώ;Επισης ούτε μια τριχα απ τ αρχιδια δεν είσαι των αγοριών που μπαίνουν εδώ.Ευχαριστώ και αντίο
Δεν έχεις ιδέα πόση δουλειά έχω.. ?μικρέ ,ανώριμε, αγαμητε ..σταματα να την παίζεις τοσο,και όταν βρω χρονο θα σου πω να έρθεις να σου ρίξω εναν..?Σε τιμά το ότι στηρίζεις την πελατεία.
Σε τελική ανάλυση, χωρίς τύπους που πληρώνουν για σεξ με πενηνταρες θα είχες πρόβλημα.
Και επειδή το target group είναι μικρό πρέπει να το φροντίζεις.
Όσο για την αναφορά.... χεστικα.
Εχω φάει περισσότερες από όσες πουτσες έχει φάει ο κωλος σου.
Μας κάνεις προμοτιον τον κωλο σου ? εγώ δεν... μπορείς ομως να κάνεις καριέρα στα τραβελιαΣε τιμά το ότι στηρίζεις την πελατεία.
Σε τελική ανάλυση, χωρίς τύπους που πληρώνουν για σεξ με πενηνταρες θα είχες πρόβλημα.
Και επειδή το target group είναι μικρό πρέπει να το φροντίζεις.
Όσο για την αναφορά.... χεστικα.
Εχω φάει περισσότερες από όσες πουτσες έχει φάει ο κωλος σου.
Νταξ +1 σχόλιο στο λογαριασμό σου ??? είναι σα να μπαίνω εγώ στο τραβελια με προσόντα και να κράζω τον κόσμο ?παθέτικ. Αν δε μας αρέσει, δεν αγοράζουμε αδερφέ, τόσο απλά ? για ποιο γαμημένο λόγο να πληγώσουμε έναν άνθρωπο;;;Εξάγουμε gilf στην Αγγλία?
Μόνο με τον Κουλη αυτά.