Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Εγώ σ αγαπώ πριν το ξέρεις...?Εγώ σάς μοιράζω την τέχνη απλόχερα και αφιλοκερδώς ρε ????αλλά με κερδίζει ο κωλος ????
Εγώ σ αγαπώ πριν το ξέρεις...?Εγώ σάς μοιράζω την τέχνη απλόχερα και αφιλοκερδώς ρε ????αλλά με κερδίζει ο κωλος ????
Και ποιον δεν θα κέρδιζε τέτοιο αριστούργημα;Εγώ σάς μοιράζω την τέχνη απλόχερα και αφιλοκερδώς ρε ????αλλά με κερδίζει ο κωλος ????
Ή, τι να πεις γι' αυτό εδώ το ... γλύκισμα ...
Ξέρεις πως δεν μπορώ να'ρθωΚαλέ δεν ντρέπεστε, ένα μπράβο στον συναγωνιστή που έδωσε όλο του το είναι να γράψει για μένα τετοιο έπος!!Εχεις δώρο πίπα μωρό μου, οποτε θες από τη τζοαννα σου ?
Εγω με 3 μπυρες σημερα ειχα μια εξαιρετικη συναντηση με την joe και χρειαστικε το w c , τα του αγωνα ρωτηστε το σεντονι !!!!!!!!!!Θα με πιάσει κατούρημα και θα πρέπει να τρέχω στη χημική στο πεζοδρόμιο ???
ε ναι ρε τυπε , αφου ειναι εκτακτη αναγκη , ξεβιδωσε πινακιδες και παρτες μαζι σου και ανεβαΞέρεις πως δεν μπορώ να'ρθω
-για πίπα και δωράκι
Που ν' άφηνα το φορτηγό;;;;
Πάνω στην Κατεχάκη;;; ???
Μαζευτήτε θα απαγγείλω.
?Με τη νταλίκα μου γυρνώ
-βόλτα στον κόσμο όλο ?
Αλλά δεν φεύγει το μυαλό
-απ'της ξανθιάς τον κώλο ?
Μία θέση parking βρείτε μου
Κοντά στην Κατεχάκη ?️
στης Τζοανάρας το τσαρδί
να μπω κι εγώ λιγάκι ?
Στο στρώμα της να κυλιστώ
-είμαι του bou. ένα μέλος ?
και το μουνάκι το γλυκό
να γλείφω δίχως τέλος. ?
Θα φύγει μάγκες το μωρό
-μάλλον θα πάει Αγγλία ??
Θα τη γαμούν κρυόκωλοι
-εκεί στη Βρετανία ?
Κι εμείς εδώ, μέσα στο bou
-θα κάνουμε καυλάντα ?
Ο Καριπίδης κι ο Δε σαιντ
-σχόλια για τα πάντα ?
Πάντως εγώ το σκέφτομαι
-να πάω στο Λονδίνο ?
Να τη γαμώ στην Abbey road
Και να φωνάζει χύύύνωωωω
????????????
Εσύ ήσουν το αγόρι που ήρθε καλέ πριν;;;Μμμμ .. Ευγενέστατος!Εγω με 3 μπυρες σημερα ειχα μια εξαιρετικη συναντηση με την joe και χρειαστικε το w c , τα του αγωνα ρωτηστε το σεντονι !!!!!!!!!!
Πήγαινε 10 σελίδες πίσω περίπου...εκεί έχω αρκετάΑγόρια που βλέπουμε τα βίντεο της κούκλας
Μπύρες πίνεις χειμωνιάτικα ρε παίχτη;;; ???οικοδόμος είσαι;;;; ??Εγω με 3 μπυρες σημερα ειχα μια εξαιρετικη συναντηση με την joe και χρειαστικε το w c , τα του αγωνα ρωτηστε το σεντονι !!!!!!!!!!
Μα πόση ευγένεια έχετε..!Είσθε από τους λίγους που εκτίμησαν τη ποίηση του αξιοσέβαστου αρκουδάκου!!Έπος... ΕΠΟΣ!!!
Θα έπρεπε να διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον Επιτάφιο του Περικλέους.
Μα πόση ευγένεια έχετε..!Είσθε από τους λίγους που εκτίμησαν τη ποίηση του αξιοσέβαστου αρκουδάκου!!
Βασικά στην Κατεχάκη περνάω τσίμα τσίμα, δεν είναι για να σταματάω ??? όσοι ξέρουν από επικαθήμενο ας επιβεβαιώσουν ?ε ναι ρε τυπε , αφου ειναι εκτακτη αναγκη , ξεβιδωσε πινακιδες και παρτες μαζι σου και ανεβα
Έγραψες ρε φίλε ....... μπράβοΘα πάρω την απόφαση
- να δω το joannάκι
Για ώρα θα σφυροκοπώ
-το αχόρταγο μουνάκι
Μα και τον κώλο τον στητό
-σίγουρα θα τιμήσω
Με γλύκα και υπομονή
-κι αυτόν θα τον γαμήσω