Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Ηταν ωραία αρκουδάκι μου για πες..σε έκανε να περάσεις όμορφα μαζί του...;;Προσωπικά το έχω δει (και όχι μόνο) ζωντανά!!!
Ηταν ωραία αρκουδάκι μου για πες..σε έκανε να περάσεις όμορφα μαζί του...;;Προσωπικά το έχω δει (και όχι μόνο) ζωντανά!!!
Η. του θανατου
θα στολιζει τα ρασα του με φωτο του κωλαρινου σου θα τον βαλει κονκαρδαΗταν ωραία αρκουδάκι μου για πες..
Να ζήσω ή να πεθάνωΆρρηκτα συνδεδεμένο δίπολο.
Τι ποίηση..τι νόημα..?Να ζήσω ή να πεθάνω
Σ' ένα κωλο απάνω
μάτια μου,
σαν τρελή φωτιά
που διψάει για μια κωλοτρυπιδαααα
θα στολιζει τα ρασα του με φωτο του κωλαρινου σου θα τον βαλει κονκαρδα
Να ζήσω ή να πεθάνω
Σ' ένα κωλο απάνω
μάτια μου,
σαν τρελή φωτιά
που διψάει για μια κωλοτρυπιδαααα
Κόλαση και παράδεισος μαζί
η κωλοτρυπιδα ειναι το νοημα η τι θα κρυφτει μεσα σε αυτηνΤι ποίηση..τι νόημα..?
Του κώλου ποίηση ????Τι ποίηση..τι νόημα..?
Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ αλλά σε λίγο θα σκαρώσω στιχάκι που θα κάνει θραύση??Θα τον φορέσει εγκόλπιο, για να τον φιλάνε οι πιστοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε εξαιρετικός ποιητής.
???????????Μαζευτήτε θα απαγγείλω.
?Με τη νταλίκα μου γυρνώ
-βόλτα στον κόσμο όλο ?
Αλλά δεν φεύγει το μυαλό
-απ'της ξανθιάς τον κώλο ?
Μία θέση parking βρείτε μου
Κοντά στην Κατεχάκη ?️
στης Τζοανάρας το τσαρδί
να μπω κι εγώ λιγάκι ?
Στο στρώμα της να κυλιστώ
-είμαι του bou. ένα μέλος ?
και το μουνάκι το γλυκό
να γλείφω δίχως τέλος. ?
Θα φύγει μάγκες το μωρό
-μάλλον θα πάει Αγγλία ??
Θα τη γαμούν κρυόκωλοι
-εκεί στη Βρετανία ?
Κι εμείς εδώ, μέσα στο bou
-θα κάνουμε καυλάντα ?
Ο Καριπίδης κι ο Δε σαιντ
-σχόλια για τα πάντα ?
Πάντως εγώ το σκέφτομαι
-να πάω στο Λονδίνο ?
Να τη γαμώ στην Abbey road
Και να φωνάζει χύύύνωωωω
????????????
Άστα Joanna ? έγραψα έπος για πάρτυ σου και πήγε άπατο ? ούτε ένα like δεν πήρα ????????????
Μωρό μου μας ζηλεύουν, ? φτάνει που εκτίμησα εγώ όμως τη ποίηση σου.. και το κωλαράκι μου!Άστα Joanna ? έγραψα έπος για πάρτυ σου και πήγε άπατο ? ούτε ένα like δεν πήρα ?
Εντάξει, τι να λέμε τώρα ... Μαγεία ...
Μη λες τέτοια, θα με πούνε τζαμπατζή ???Καλέ δεν ντρέπεστε, ένα μπράβο στον συναγωνιστή που έδωσε όλο του το είναι να γράψει για μένα τετοιο έπος!!Εχεις δώρο πίπα μωρό μου, οποτε θες από τη τζοαννα σου ?
Ευχαριστώ μωρό, αχ πείτε και ένα καλό λόγο για το ποίημα από το αρκουδάκι μου...?Εντάξει, τι να λέμε τώρα ... Μαγεία ...
???Μη λες τέτοια, θα με πούνε τζαμπατζή ???
Το μόνο ποίημα που βλέπω εγώ είναι αυτό το υπέροχο κωλαράκι σου.Ευχαριστώ μωρό, αχ πείτε και ένα καλό λόγο για το ποίημα από το αρκουδάκι μου...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???
Εγώ σάς μοιράζω την τέχνη απλόχερα και αφιλοκερδώς ρε ????αλλά με κερδίζει ο κωλος ????Το μόνο ποίημα που βλέπω εγώ είναι αυτό το υπέροχο κωλαράκι σου.
Εντάξει, και το ποίημα του ... Παπαφλέσσα καλό είναι ...