TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μην σε πιασει κοψιμο απο την τυροπιτα εκει θα ειναι το προβλημαΘα με πιάσει κατούρημα και θα πρέπει να τρέχω στη χημική στο πεζοδρόμιο ???
μην σε πιασει κοψιμο απο την τυροπιτα εκει θα ειναι το προβλημαΘα με πιάσει κατούρημα και θα πρέπει να τρέχω στη χημική στο πεζοδρόμιο ???
Ότι πει ο φίλος "Ρώγας "
σιγα μην σε αφησουμε να σε φαει το κρυο να μας μπουντιασειςΘα με πιάσει κατούρημα και θα πρέπει να τρέχω στη χημική στο πεζοδρόμιο ???
ακομη δεν πηγες???? ε βεβαια τοσοι μαζευτηκαν ενας δεν θα μεΜου φτιάχνετε πάντα το κέφι ρε σεις ...❤ πάω μάρκετ όμως γιατί θα μείνω νηστικη..?
Σου έλειψα εεε;;; Πες αλήθεια.!!!??Που είσαι εσύ βρε;;;;από εκείνη την καληνύχτα μας σε έχασα!!Όλα καλά μωράκι;;
Όντως με σπανακόπιτα ια τη βγάλουμε..???ειπα και εγω λειπει ο χοιρινουλης...τι εγινε με σπανακοπιτα καταψυγμενη θα την βγαλουμε
Απομακρύνεστε απο τον στόχο. Πρέπει να επανεστιασετε στο κέντρο του στόχου... Σε αυτή την υπέροχη τρυπούλαΕυτυχώς ήρθε ο χοιρινός και έφερε πάλι τον κώλο στο προσκήνιο γιατί σπαμάρετε και χάνεται στη ροή ?
Φυσικά μου έλειψες...? αλλά έχω τόσα αγόρια εδώ που με προσέχουν.. ?Απομακρύνεστε απο τον στόχο. Πρέπει να επανεστιασετε στο κέντρο του στόχου... Σε αυτή την υπέροχη τρυπούλα
Δεν είναι ιδιαιτέρως καλλιτεχνική η πόζα μου;;Το νόημα της ζωής.
Δεν είναι ιδιαιτέρως καλλιτεχνική η πόζα μου;;
Για να δούμε το νόημα, Άγιε μου, πρέπει να βγάλει το χεράκι από εκεί ?Το νόημα της ζωής.
αμα την βαλεις κατι αλλο παπα το βγαζει liveΓια να δούμε το νόημα, Άγιε μου, πρέπει να βγάλει το χεράκι από εκεί ?
τρομαρα σου η καλλιτεχνια σε μαρανε ...ολο ξεβρακωτη γυρναςΔεν είναι ιδιαιτέρως καλλιτεχνική η πόζα μου;;
Προσωπικά το έχω δει (και όχι μόνο) ζωντανά!!!αμα την βαλεις κατι αλλο παπα το βγαζει live
Ελσ ρε Τάσο μα δεν μ αγαπάς καθόλου.. ;!?τρομαρα σου η καλλιτεχνια σε μαρανε ...ολο ξεβρακωτη γυρνας
Για να δούμε το νόημα, Άγιε μου, πρέπει να βγάλει το χεράκι από εκεί ?
Η. του θανατουΤο νόημα της ζωής.
ναι η αγαπες και τα λουλουδια σε καινε εσενα...και οχι το καυλιτσεκι του αλλουνουΕλσ ρε Τάσο μα δεν μ αγαπάς καθόλου.. ;!?