alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μην μου βαζεις στο στομα λογια που δεν ειπα.... είναι πλούσιος ο Νιπλης;;
Εγω ανεφερα απλως ενα αντικειμενικο γεγονος
Μην μου βαζεις στο στομα λογια που δεν ειπα.... είναι πλούσιος ο Νιπλης;;
Το καλό που τους θέλω... ??Φυσικά μου έλειψες...? αλλά έχω τόσα αγόρια εδώ που με προσέχουν.. ?
Ρε αγάπη μπαίνεις όταν την κάνω εγώ συγχρονισμός μηδέν ?Το καλό που τους θέλω... ??
Εγω , αλλα εσυ εκανες αγγελους , μπραβο υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!Εσύ ήσουν το αγόρι που ήρθε καλέ πριν;;;Μμμμ .. Ευγενέστατος!
Που θα πάει θα συντονιστούμε κάποια στιγμήΡε αγάπη μπαίνεις όταν την κάνω εγώ συγχρονισμός μηδέν ?
Με προκάλεσαν ????Έχεις οίστρο ...
Κάποιος... Κωλόγερος νομίζω, έγραψε εκεί δύο στίχους, μισοκλεμμένους ασούμε, πάνω σε γνωστή μελωδία και έλαβε φιλοφρόνηση ? ψάξε πίσω να δεις!! ?Μιλάμε για μούφα, τίποτα ασούμε, ? Κι εγώ έγραψα την Τζοανάδα ασούμε όπως λέμε Ηλιάδα ????Με προκάλεσαν ????
Δυνατός παίχτης!!! Μπράβο!!!Θ' έρθω Αθήνα κι εγώ να δώ το Τζοανάκι,βυζάκια,κώλο,ολόκληρη να βρέξουμε λιγάκι...Μα εκεί που θα μαι έτοιμος, εκεί στην Κατεχάκη θ' ακούω να φωνάζουνε.... γαμ...Μτστκ Μισό ποίημα για Jo μισό ποίημα για το trend των ημερών
εδω φιλε ...χαλαρα καφεδακιΤασσουληηηηηη @TASSOS karipidis που εισαι αγορίνα ?
μαλιστα μαλιστα , καπουτσινο ή καναν ελληνικο ?εδω φιλε ...χαλαρα καφεδακι
φρεντο καπουτσινο φιλε...αυτον επινα στο χωριο μου ....κοφυ μπερυ με κολλησε αυτη η ρουκλα ο αθηναιος ...ενας καφε δικος του 3,30μαλιστα μαλιστα , καπουτσινο ή καναν ελληνικο ?
καλημερα με μαυρη φωτο και μαυρο βρακακι...βγαλτα χθεςΚαλημερούδια!
Καλημερούδια!
Τασσο πες να σκουπισουν την ε΄ισοδο και να ισιωσουν το χαλακι της πορτας ..ερχετε κοσμοςκαλημερα με μαυρη φωτο και μαυρο βρακακι...βγαλτα χθες