Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.447
????οχι τιποτα αλλο χασαμε και το τζαμπα κομμωτηριο εξαιτιας του
????οχι τιποτα αλλο χασαμε και το τζαμπα κομμωτηριο εξαιτιας του
τι γελας ρε που στο διαολο βρισκονται τοσα ναυαγια εδω μεσα απορω
Εδώ είμαι, παρκάρω Ασπρόπυργο κι έρχομαι ?Που είναι ο άλλος με το επικαθημενο ; Μήπως ψάχνει να παρκάρει ;
μπες απο Αττικη και βγες πλακεντιας και κατεβα μπρος τα κάτω .. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΝΕΕδώ είμαι, παρκάρω Ασπρόπυργο κι έρχομαι ?
πιες καφε εσυ μην διαβασουμε κανα 2 τετοια ακομα και μας πεσουν τα μαλλιαΤι δουλειά έχει με Κατεχάκη;!? με μπέρδεψες
Θέλει τους άντρες τριχωτούς
απο τις εκδόσεις ''Επικαθημενος''Θέλει τους άντρες τριχωτούς
-να έχουν και κοιλίτσα
Αν έχεις φέτες κοιλιακούς
-θα σε ταΐζει πίτσα
Αβέρτα δίνει το λοκώ
-δεν ειν' απλή ?.. άνα
Έχει και χώρο καθαρό
ειν' η γλυκιά Joanna ??
Καλημέρα παιχταράδες!!!!
???? Καλημέρα αγόρι!Θέλει τους άντρες τριχωτούς
-να έχουν και κοιλίτσα
-θα σε ταΐζει πίτσα
Αβέρτα δίνει το λοκώ
-δεν ειν' απλή ?.. άνα
Έχει και χώρο καθαρό
ειν' η γλυκιά Joanna ??
Καλημέρα παιχταράδες!!!!
για την τουαλετα δεν εχεις αναφορες???Θέλει τους άντρες τριχωτούς
-να έχουν και κοιλίτσα
-θα σε ταΐζει πίτσα
Αβέρτα δίνει το λοκώ
-δεν ειν' απλή ?.. άνα
Έχει και χώρο καθαρό
ειν' η γλυκιά Joanna ??
Καλημέρα παιχταράδες!!!!
κατσε να μεσημεριασει να φαει κανα βρωμικο να σου πω εγω , θα παει κορδελα το νημαγια την τουαλετα δεν εχεις αναφορες???
δεν ειναι νημα αυτο , η Στοα του βιβλίου ειναι , ο κυκλος των χαμένω ποιητων , η πλατεία των συγγραφεων
Επειδή αφήνω πια, δεν έχουμε να πούμε τπτ,εγώ λέω να πιασουμε το σαλόνι τώρα κανά δίμηνο χαχαχαχα!!για την τουαλετα δεν εχεις αναφορες???
βαλε και λιγο καινοτομία στο προγραμμαΕπειδή αφήνω πια, δεν έχουμε να πούμε τπτ,εγώ λέω να πιασουμε το σαλόνι τώρα κανά δίμηνο χαχαχαχα!!
τι το σαλονιΕπειδή αφήνω πια, δεν έχουμε να πούμε τπτ,εγώ λέω να πιασουμε το σαλόνι τώρα κανά δίμηνο χαχαχαχα!!
μην σκεφτεσαι για εαν το κανεις σε βλεπω στην καλαματα για λαδιΠρέπει να πάω Κηφισίας και σκέφτομαι τη κίνηση θα έχει...
ναι , εσωτερικο επικαθημενου , ενα τιμονι στην μεση , σεμεδακια , προβόλια , ενα μικροκυμματων και ενα μεγαλο αυτοκολλητο στον τοιχο , '' SCANIA Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ''τι το σαλονιτο εκανες αναδιαμορφωση
αν φυγει τωρα για Κηφισίας θα γυρισει πισω με τους καρναβαλιστες τελος Φεβρουαρίου και θα βρεθει Μοσχατομην σκεφτεσαι για εαν το κανεις σε βλεπω στην καλαματα για λαδι
ναι γιατι εγω ημουν πεισμενος οτι δεν παρακολουθεις.....???? κέφια τρέλα σήμερα !!!!Πάω αλλά όλα θα τα βλέπω Τασουλη!?