TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εσυ τελικα πως την γλυτωσες περασαν χριστουγεννα πρωτοχρονια φωτα περιεργοΤόσα πέρασα κυρ Τάσσο μου για αυτή την αγάπη
εσυ τελικα πως την γλυτωσες περασαν χριστουγεννα πρωτοχρονια φωτα περιεργοΤόσα πέρασα κυρ Τάσσο μου για αυτή την αγάπη
Καμουφλαζ και φίλους με επιρροή στους κατάλληλους κύκλους. Βύσμα δηλαδήεσυ τελικα πως την γλυτωσες περασαν χριστουγεννα πρωτοχρονια φωτα περιεργο
της αποκριες ομως που δεν θα μπορεις να ντυθεις (καμουφλαζ)σε βλεπω τελικα να καταληγεις στο φουρνοΚαμουφλαζ και φίλους με επιρροή στους κατάλληλους κύκλους. Βύσμα δηλαδή
θελει η ....... να κρυφτει και ψαχνει για παρτουζεςΒαριέμαι να πάω για προπόνηση..η μέρα είναι για ξαπλες και παρτουζες να ζεσταθουμε, κάνει κρύο..
Τις απόκριες θα νομίζουν πως έχω ντυθεί γουρούνι και με μεγάλη επιτυχία... Πάει τη γλύτωσα και απο εκειτης αποκριες ομως που δεν θα μπορεις να ντυθεις (καμουφλαζ)σε βλεπω τελικα να καταληγεις στο φουρνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιος με φωνάζει να πάω κοντά του;;;;Βαριέμαι να πάω για προπόνηση..η μέρα είναι για ξαπλες και παρτουζες να ζεσταθουμε, κάνει κρύο..
Δεν έβαλα σήμερα το κωλαράκι μου ,ξεχάστηκα..έχω όμως μια καλλιτεχνική..
Δέχεται που δέχεται ο πελάτης να βγάλουμε, αρα πρέπει να υπάρχει προσοχή..σ αυτά είμαι απόλυτη!!Εμείς δεν είμαστε όμως πολύ σκοτάδι και δεν είμαστε και στην θέση του φιλου
Εισαι περιπτώσαρα εσύ, το ξέρεις ότι μου φτιάχνεις το κέφι, έτσι?Να είσαι πάντα αυθόρμητος..και υποθέτω εισαι και καλο παιδί..Άκου τώρα εγώ θέλω όταν βρεθούμε να με βγάλεις πρόσωπο κανονικά ....το εργαλείο μου μην βγάλεις ....είναι ποιο αναγνωρίσιμω.... χαχαχα
Δεν χαλάς χατήρι εσυ τζοΔέχεται που δέχεται ο πελάτης να βγάλουμε, αρα πρέπει να υπάρχει προσοχή..σ αυτά είμαι απόλυτη!!
Αρχόντισσα του σκότουςΣκοτεινό διότι έχει πρόσωπα μας..?
Σπανίως...?Δεν χαλάς χατήρι εσυ τζο
Τασούλη !!?Αρχόντισσα του σκότους
Τελικά μια ζωή μαλακίες θα διαβάζω ...απορώ πως έχω ακόμη ΜαλιάΣπανίως...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τασούλη !!?
Εγώ γράφω μαλακιες?!?Τελικά μια ζωή μαλακίες θα διαβάζω ...απορώ πως έχω ακόμη Μαλιά
Καλα εσύ επειγόντως κομμωτήριοΕγώ γράφω μαλακιες?!?
Αν δε με δεις μελαχρινή δεν θα ησυχάσεις Ε χαχαχαχχαχαΚαλα εσύ επειγόντως κομμωτήριο