Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Αγοράκια μου όμορφα, σήμερα έχει αρκετό τρέξιμο η μέρα, παρακολουθώ όμως το νήμα, σας φιλώ όλους και όταν χαλαρώσω θα μπω να τα πούμε!!????
Τα πιτσιρίκια ίσως να νομίζουν ότι είναι κανένα όργανο που συνοδεύει την τελευταία "επιτυχία " του αγαπημένου τους καφροραπερ κακοτεχνη....βεβαια για ολα υπαρχει λυση το περνεις μαζι σου μεχρι να καταλαβει η νηματοθετρια τον παραλογισμο ολου αυτου
ΥΓ. υπαρχει και θερμαινομενο
Ομορφιά...Καλημερα!
Μπες να σε χαλαρώσουμε... Είναι η ειδικότητα μου?Αγοράκια μου όμορφα, σήμερα έχει αρκετό τρέξιμο η μέρα, παρακολουθώ όμως το νήμα, σας φιλώ όλους και όταν χαλαρώσω θα μπω να τα πούμε!!????
καπου εδω η καυλα πιανει κοκκινα
Μμμμμ. Γοργόνα μου εσύ.
Ο αισθησιασμός στο κόκκινο και ας φοράς μαύρα
Δεν έχουν δει χιόνι παραμονές Αγίου Δημητρίου ούτε -20βαθμους...πραγματικά γελάω όταν Νότιοι λένε ότι κρυωνουνΠαιδιά τι κρύο είναι αυτό...Απαπα.. αν και κάποιοι φίλοι βορειοελλαδιτες, Φλωράκια μας λένε στην Αθήνα ,σιγά το κρύο που έχουμε ????
INXS...Συναγωνιστή Iceman 80 μουσικά είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο.Ένα μόνο θα πω...
Suicide blonde ?
Και αυτοί λένε καύσωνα τους 34' βαθμούς... Που να αντέξουν με 40αρια....Παιδιά τι κρύο είναι αυτό...Απαπα.. αν και κάποιοι φίλοι βορειοελλαδιτες, Φλωράκια μας λένε στην Αθήνα ,σιγά το κρύο που έχουμε ????
Στις πόλεις του Βορρά πάλι έχει ζέστη όταν η Αθήνα έχει 40 βαθμους.Στα χωριά όμως όταν έχει ζέστη ( ιδίως σε πεδινές περιοχές) εκεί είναι φρίκη γιατι έχει και υγρασία.Και αυτοί λένε καύσωνα τους 34' βαθμούς... Που να αντέξουν με 40αρια....
Ακριβως συναγωνιστή...τον έφαγε η Kylie...!!! ΧαχαINXS...Συναγωνιστή Iceman 80 μουσικά είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο.
Μου έλειψες.. ❤καλησπερα και καληνυχτα παραπονιαρα
Άνθρωπος που έφαγε ένα τέτοιο κουφέτακι όπως η Kylie με τέτοιο θεσπέσιο κωλαρακι δεν έπρεπε να αυτοκτονήσει ...εμείς δηλαδή που δεν φάγαμε Kylie τι χειρότερο έπρεπε να κάνουμε;Ακριβως συναγωνιστή...τον έφαγε η Kylie...!!! Χαχα