kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Αν κάνεις κονέ με τους λαϊκατζήδες πάντως, δεν θα βγεις χαμένη!!!
Ρε συ πλάκα πλάκα έχουν πάει στα ύψη τα λαχανικά/ ζαρζαβατικα?,μια χαρά είναι αυτά τα κονέ.Είναι πολυ large αγορια στα πάντα τους ?Αν κάνεις κονέ με τους λαϊκατζήδες πάντως, δεν θα βγεις χαμένη!!!
Και στο θέμα πελατείας δεν τα πάνε άσχημα!!! Ξέρω τι σου λέω ? και κανείς δεν θα έρχεται με άδεια χέρια ?δεν κάνω πλάκα!!!Ρε συ πλάκα πλάκα έχουν πάει στα ύψη τα λαχανικά/ ζαρζαβατικα,μια χαρά είναι αυτά τα κονέ...?Είναι large αγορια
Ξέρω μωρό, σου λέω σε όλα large..έχω 3 χρ σταθερό πελάτη με πάγκους δικους του, νομίζω έχει την άδεια κ τους νοικιάζει ,και στο χρήμα και στα δώρα του ,κιμπαρης ο τύπος..Και στο θέμα πελατείας δεν τα πάνε άσχημα!!! Ξέρω τι σου λέω ? και κανείς δεν θα έρχεται με άδεια χέρια ?δεν κάνω πλάκα!!!
Μπορεις να νοικιάσεις μια τέτοια τουαλέτα και να την έχεις εκεί έξω ....θα τα βγάλει τα λεφτά τηςΛοιπόν θα ήθελα ν ανακοινώσω κάτι.. παρακαλω δώστε προσοχή.Καθε Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου θα δέχομαι 7 πρωί με 3 μεσημέρι,όσο διαρκεί η λαϊκή δλδ, διότι έχει χημικές τουαλέτες και θα εξυπηρετήστε όλοι όσοι θέλετε ραντεβού σπίτι μου αλλά δε θέλω να πηγαίνετε στο μπάνιο μου ????????
Θα xeστω στο χρήμα ε?!???Μπορεις να νοικιάσεις μια τέτοια τουαλέτα και να την έχεις εκεί έξω ....θα τα βγάλει τα λεφτά της
σκοπος ειναι να χεστουν οι αλλοιΘα xeστω στο χρήμα ε?!???
Είναι στενό το πεζοδρόμιο, δε χωράει ???Μπορεις να νοικιάσεις μια τέτοια τουαλέτα και να την έχεις εκεί έξω ....θα τα βγάλει τα λεφτά της
Δεν έχω πάει δεν ξέρω ....αλλά όλοι οι καλοί χωράνεΕίναι στενό το πεζοδρόμιο, δε χωράει ???
Στο κρεββάτι, όχι στο πεζοδρόμιο!!!! Δεν ακούς;;; Έχει και λαϊκή, θα μπλέξουμε με τους πάγκους ???Δεν έχω πάει δεν ξέρω ....αλλά όλοι οι καλοί χωράνε
Να πας!!! Να πας τέκνο μου!!! Πρέπει να έχουμε όλοι σφαιρική άποψη!!!Δεν έχω πάει δεν ξέρω ....αλλά όλοι οι καλοί χωράνε
βρηκαΕίναι στενό το πεζοδρόμιο, δε χωράει ???
Ευτυχώς που διορθωσες το λάθος σου και έβαλες φωτογραφία με το κωλαράκι σου γιατί θα σε μάλωνα ?Δεν έβαλα σήμερα το κωλαράκι μου ,ξεχάστηκα..έχω όμως μια καλλιτεχνική..
Τέλειος συνδυασμός. Και θα γαμησεις και θα πάρεις φρέσκα λαχανικά και φρούτα.. Ευεξία στο φουλΛοιπόν θα ήθελα ν ανακοινώσω κάτι.. παρακαλω δώστε προσοχή.Καθε Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου θα δέχομαι 7 πρωί με 3 μεσημέρι,όσο διαρκεί η λαϊκή δλδ, διότι έχει χημικές τουαλέτες και θα εξυπηρετήστε όλοι όσοι θέλετε ραντεβού σπίτι μου αλλά δε θέλω να πηγαίνετε στο μπάνιο μου ????????
Αγαπημένο μου αγόρι...ιδιαίτερη αδυναμία..love u ?Ευτυχώς που διορθωσες το λάθος σου και έβαλες φωτογραφία με το κωλαράκι σου γιατί θα σε μάλωνα ?
Αμοιβαίο είναι και το ξέρειςΑγαπημένο μου αγόρι...ιδιαίτερη αδυναμία..love u ?
οποιος σου κανει τα χατηρια στα ωπα ωπα ....Αγαπημένο μου αγόρι...ιδιαίτερη αδυναμία..love u ?
.. Είμαι κακομαθημένη..Το ομολογώ..☺οποιος σου κανει τα χατηρια στα ωπα ωπα ....
Τόσα πέρασα κυρ Τάσσο μου για αυτή την αγάπηοποιος σου κανει τα χατηρια στα ωπα ωπα ....