Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.966
Τασούλη εσύ κι αν είσαι άτακτος...αχ θα σε τιμωρήσω..Κανόνισε...?
Τι γέλιο ρε συ ,δεν βγαίνουν τέτοιο κωμικό πια ,όσο και να τον βλέπω πεθαίνω στα γέλια!
Τασούλη εσύ κι αν είσαι άτακτος...αχ θα σε τιμωρήσω..Κανόνισε...?
προσεχε μην σκισεις κανα σορτσακι και φανει ο κωλος σου ...γιατι τον κρυβεις οχι τιποτα αλλοΤασούλη εσύ κι αν είσαι άτακτος...αχ θα σε τιμωρήσω..Κανόνισε...?
??????προσεχε μην σκισεις κανα σορτσακι και φανει ο κωλος σου ...γιατι τον κρυβεις οχι τιποτα αλλο
αγγουρια να παρειςΛοιπόν θα ήθελα ν ανακοινώσω κάτι.. παρακαλω δώστε προσοχή.Καθε Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου θα δέχομαι 7 πρωί με 3 μεσημέρι,όσο διαρκεί η λαϊκή δλδ, διότι έχει χημικές τουαλέτες και θα εξυπηρετήστε όλοι όσοι θέλετε ραντεβού σπίτι μου αλλά δε θέλω να πηγαίνετε στο μπάνιο μου ????????
A touch of class... Υπέροχη!Δεν έβαλα σήμερα το κωλαράκι μου ,ξεχάστηκα..έχω όμως μια καλλιτεχνική..
Μπέμπα αν το μάθουν οι λαϊκατζηδες κ τα πακιμπόϊς των πάγκων, θα βάλεις την Πέμπτη ρεπό..Λοιπόν θα ήθελα ν ανακοινώσω κάτι.. παρακαλω δώστε προσοχή.Καθε Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου θα δέχομαι 7 πρωί με 3 μεσημέρι,όσο διαρκεί η λαϊκή δλδ, διότι έχει χημικές τουαλέτες και θα εξυπηρετήστε όλοι όσοι θέλετε ραντεβού σπίτι μου αλλά δε θέλω να πηγαίνετε στο μπάνιο μου ????????
Αχ αυτό το μπέμπα που με λες κάθε φορά με λιώνει, αλλά τι είναι τα πακι μποις καλέ??Μπέμπα αν το μάθουν οι λαϊκατζηδες κ τα πακιμπόϊς των πάγκων, θα βάλεις την Πέμπτη ρεπό..
Χειρότεροι από τους λαϊκατζηδες..Αχ αυτό το μπέμπα που με λες κάθε φορά με λιώνει, αλλά τι είναι τα πακι μποις καλέ??
A touch of class... Υπέροχη!
Τι πράμα είσαι εσύ κουκλάρα μου!!!!Δεν έβαλα σήμερα το κωλαράκι μου ,ξεχάστηκα..έχω όμως μια καλλιτεχνική..
βαψε το μαλι επειγοντωςΑχ αυτό το μπέμπα που με λες κάθε φορά με λιώνει, αλλά τι είναι τα πακι μποις καλέ??
Πακιστανοί?!μπα έχω αλλά στανταρ σε πελάτες ,εννοείται, χωρίς να θέλω να προσβάλω ουδεμία φυλή ανθρώπων..Χειρότεροι από τους λαϊκατζηδες..
βαψε το μαλι επειγοντως
????A touch of class... Υπέροχη!
Άλλο πράγμα είμαι , είδες?!?Τι πράμα είσαι εσύ κουκλάρα μου!!!!
Έρχονται από μόνοι τους αυτοί,Πακιστανοί?!μπα έχω αλλά στανταρ σε πελάτες ,εννοείται, χωρίς να θέλω να προσβάλω ουδεμία φυλή ανθρώπων..
εσυ αλλα στανταρ εχεις οντως ...ορθια να ειναι για να μπορεις να την κατεβασειςΠακιστανοί?!μπα έχω αλλά στανταρ σε πελάτες ,εννοείται, χωρίς να θέλω να προσβάλω ουδεμία φυλή ανθρώπων..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξανθιά γεννήθηκα ξανθιά θα πεθάνω με συμφέρει εξάλλου ?
Όχι Όχι φοβάμαι, δε θέλω ???Έρχονται από μόνοι τους αυτοί,
βάλε την Πέμπτη ρεπό..
μαλλον δεν θα εχει ξαναδει φυσικη ξανθια????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άλλο πράγμα, είδες?!?
Δεν έχασε και τπτ ο άνθρωπος ?μαλλον δεν θα εχει ξαναδει φυσικη ξανθια
δεν το ξερει ..μολις το μαθει θα ειναι το προβλημαΔεν έχασε και τπτ ο άνθρωπος ?