ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
πολύ καλή σε όλα τηςΗφαίστειο είσαι μωρό μου !!!
πολύ καλή σε όλα τηςΗφαίστειο είσαι μωρό μου !!!
Ευχαριστώ μάτια μου.. ?πολύ καλή σε όλα της
Ευχαριστώ!Αν και λογω φορτου εργασίας δεν πολύ μπαίνω πλέον, προσπαθώ όμως να βάζω καβλωτικο υλικό!!Ηφαίστειο είσαι μωρό μου !!!
ποδαρακια για πολυωρο γλειψιμο
Ευχαριστώ!Θεωρώ ότι επιβάλλονται τα περιποιημένα άκρα, ειδικά στις γυναίκεςΆψογο πεντικιουρ, πόδια για γλυψιμο
Ευχαριστώ μωρό!ποδαρακια για πολυωρο γλειψιμο
Ευχαριστώ!Θεωρώ ότι επιβάλλονται τα περιποιημένα άκρα, ειδικά στις γυναίκες
Δεν είναι πόδια αυτά μωρό μου. Γλειφιτζουρια είναι...
Ωωωω!!!?Δεν είναι πόδια αυτά μωρό μου. Γλειφιτζουρια είναι...
Καλησπερα σας βασιλισσα Ιωαννα! Προσκυνω τις πατουσες σας!
Θέλει σεξ με συναίσθημα το αγόρι μου..?! Αμε...να έρθει.. Θα του φερθω γλυκα...έχει φετίχ με στραπον..? ?Φημίζομαι από τ αγόρια που το έχουν δοκιμάσει από εμένα ότι είμαι..τρυφερή..Τζο να κλεισω του Αθηναιου ενα ρομαντικο σεσιον με στραποναρισμα ?
Πηγε συνεργειο και του ηρθε 780 ευρω το κοστουμι , νομιζω το κερδισε το στραπονιασμα ..
Απλα επειδη εκει τον γαμησαν χωρις φιλακι , θα του δωσεις εσυ ενα να μην αισθανεται ασχημα ?
Καλώς το υπάκουο και σεμνο αγόρι μου... ?Καλησπερα σας βασιλισσα Ιωαννα! Προσκυνω τις πατουσες σας!
Θέλει σεξ με συναίσθημα το αγόρι μου..?! Αμε...να έρθει.. Θα του φερθω γλυκα...έχει φετίχ με στραπον..? ?Φημίζομαι από τ αγόρια που το έχουν δοκιμάσει από εμένα ότι είμαι..τρυφερή..
Μου λειπουν τοσο πολυ τα υπεροχα πατουσακια σας κυρια! Ανυπονω να ερθω να σας ξαναπροσκυνησω!
Να έρθεις ξανά,και να είναι μερα που θα έχω νεύρα η επόμενη συνάντηση .. μαύρο θα σε κάνω στο ξύλο ??Μου λειπουν τοσο πολυ τα υπεροχα πατουσακια σας κυρια! Ανυπονω να ερθω να σας ξαναπροσκυνησω!
Ρε που έγινα ποδολαγνος χωρις να το καταλάβω... ???
Σας ευχαριστω πολυ κυρια! Οτι επιθυμειτε! Η επιθυμια σας διαταγη!Να έρθεις ξανά,και να είναι μερα που θα έχω νεύρα η επόμενη συνάντηση .. μαύρο θα σε κάνω στο ξύλο ??