Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Φρέσκο πεντικιούρ, φρέσκο παπούτσι ?Ρε που έγινα ποδολαγνος χωρις να το καταλάβω... ???
Φρέσκο πεντικιούρ, φρέσκο παπούτσι ?Ρε που έγινα ποδολαγνος χωρις να το καταλάβω... ???
Έτοιμο για λέρωμα δηλαδή..??. Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος αν δεν βρεις κάποιον να το κάνει?Φρέσκο πεντικιούρ, φρέσκο παπούτσι ?
Θα σε τιμωρήσω μετά και σένα.. όμως.. καλά σήμερα τι γίνεται και θέλουν.ολοι τιμωρία ..? ?Έτοιμο για λέρωμα δηλαδή..??. Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος αν δεν βρεις κάποιον να το κάνει?
Γιατί να με τιμωρήσεις;;; Για αυτό το λερωμα έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου... Σούβλες και ψησταριές ένα πράγμαΘα σε τιμωρήσω μετά και σένα.. όμως.. καλά σήμερα τι γίνεται και θέλουν.ολοι τιμωρία ..? ?
Αγάπη μου εσύ!!!????Γιατί να με τιμωρήσεις;;; Για αυτό το λερωμα έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου... Σούβλες και ψησταριές ένα πράγμα
Τώρα αν εσύ θες να με τιμωρήσεις ας είσαι επιεικής μαζί μουΑγάπη μου εσύ!!!????
Καλημέρα καυλιάραΚαυλημερα!
Καλημέρα έρωτα. Φωτισες πάλι σήμερα την ημέρα μας.Καλημέρα!
Καλημέρα!
Αν ερχόσουν κέντρο δεν θα άφηνα ούτε μια τρυπουλα παραπονεμηΚαλημέρα!
Καλημέρα έρωτα. Φωτισες πάλι σήμερα την ημέρα μας.
Μου βγάζεις τον καλύτερο εαυτό μου μωρό μου. Και τον πιο καυλωμένο.Πάντα ευγενικός!?
Πολύ καυλα βγάζεις!!!Καλημέρα!
αυτά μου αρέσουν το απόλυτο φετίχ ψηλοτάκουνα....χρόνια πολλά
Δεν έχουμε γνωριστεί...ούτε έχω ξαναστείλει μύνημα ....αυτά μου αρέσουν ψηλοτάκουνα πέδιλα κάλτσες μίνι φόρεμα....για εμένα το απόλυτο φετίχ και επειδή φαίνεσαι πολύ μουναρα που ξέρει ..τι καυλωνει τον άντρα......καλή χρονιάαυτά μου αρέσουν το απόλυτο φετίχ ψηλοτάκουνα....χρόνια πολλά
Πωπω μουναρα είσαι ....βαμενα νύχια καύλα εισαιMorning sex..Και όχι αναλ,γιατί μας τρελαίνει και το μουνάκι!
Μμμμ...σ'ευχαριστώ για όμορφα λόγια σου..!?Δεν έχουμε γνωριστεί...ούτε έχω ξαναστείλει μύνημα ....αυτά μου αρέσουν ψηλοτάκουνα πέδιλα κάλτσες μίνι φόρεμα....για εμένα το απόλυτο φετίχ και επειδή φαίνεσαι πολύ μουναρα που ξέρει ..τι καυλωνει τον άντρα......καλή χρονιά
Και εδω γω μουνακι γουστάρω πολύ και γλωσοφφιλα....με έχεις βάλει σε τρυπάκι ....να περάσουν οι γιορτές....να προσπαθήσω να βρεθούμε...Πωπω μουναρα είσαι ....βαμενα νύχια καύλα εισαι
Εδω πολύ ωραία ωραίο ντύσιμο πολύ κυρία