xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.526
- Πόντοι
- 17.436
Καλημέρα!
Η ρώγα σου είναι τρέλα
Καλημέρα!
Καλησπέρα στα όμορφα βυζάκια σου κουκλαρα JoΚαλημέρα!
???Καλησπέρα στα όμορφα βυζάκια σου κουκλαρα Jo
???Η ρώγα σου είναι τρέλα
Καλοπερνάνε οι άτιμοι ???Morning sex..Και όχι μόνο αναλ,γιατί μας τρελαίνει και το μουνάκι!
Και εγώ μαζί τους.. πόσο τυχερή είμαι που στο 99% των ραντεβού μου πετυχαίνω υπέροχους κυρίους!!!Δεν μιλώ για μόνιμους, αυτοί είναι άλλη φάση χρόνια τώρα ?Καλοπερνάνε οι άτιμοι ???
λογια λογια λογια.......ευγενικος στις πραξεις πρεπει να ειναι ενας αντρας.......οχι μονο στα λογια.......Σήμερα με λιωσατε τ αγόρια με τα όμορφα λόγια σας.. Όταν ο αντρας είναι ευγενικός ,τι να λέμε...?
Εμείς να δεις πώς λιωσαμε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου... Σ'ευχαριστώ για όλα μωρό μου.Σήμερα με λιωσατε τ αγόρια με τα όμορφα λόγια σας.. Όταν ο αντρας είναι ευγενικός ,τι να λέμε...?
??????Εμείς να δεις πώς λιωσαμε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου... Σ'ευχαριστώ για όλα μωρό μου.
Θα σε τιμωρήσω μετά και σένα.. όμως.. καλά σήμερα τι γίνεται και θέλουν.ολοι τιμωρία ..? ?
???Νομίζω ότι η Τζο μαζί με τη Στέλλα είναι ορισμός αυτό που λέμε γυναικάρες.....για πραγματικά αρσενικά....
Άτακτα τ αγόρια μου που και που.. αλλά μ αρέσουν έτσι!Αμάρτησαν πολύ μεσα στις γιορτές και πρέπει να τους βάλεις στον ίσιο δρόμο σαν καλή μαμά....
Παίδαρος!!!Morning sex..Και όχι μόνο αναλ,γιατί μας τρελαίνει και το μουνάκι!
?Παίδαρος!!!
Και να σου πω, πάντα προσέχω τέτοιες λεπτομέρειεςΕυχαριστώ!Θεωρώ ότι επιβάλλονται τα περιποιημένα άκρα, ειδικά στις γυναίκες
Είμαι εκτός σπιτιού, αλλά όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω.. σπανίως χαλω χατήριαΚαλή χρονιά ....μια φωτογραφία σταυροπόδι με κάλτσες δυχτι και ψηλοτάκουνα....για εμάς που την ζούμε τέτοιο φετίχ
Οπωτε μπορείς όταν μπορείς αν και σίγουρα από βδομάδα θα σε δω από κοντά εάν κανονίσουμε ντυμένη έτσι....καλά να περνάςΕίμαι εκτός σπιτιού, αλλά όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω.. σπανίως χαλω χατήρια
Νύχια μαλλιά πολύ καύλα ....για τα άλλα ας πουν οι αλλοι