Θείο χαλάρωσε..πω ρε μανα μου
δεν είναι γουρουνοπουλα στην λαδόκολλα..
Θείο χαλάρωσε..πω ρε μανα μου
Άντρα μου όμορφε εσύ!!!πω ρε μανα μου
Καλε ,τι του είπες του ανθρώπου?!!Με θαύμασε!!Θείο χαλάρωσε..
![]()
![]()
Όπως θαυμάζει τις γουρουνοπουλες στην σούβλα στα βλάχικα..Καλε ,τι του είπες του ανθρώπου?!!Με θαύμασε!!
και τα δυο τα τσακιζωΘείο χαλάρωσε..
![]()
![]()
Στην γουρουνοπουλα είσαι πιστόλι..και τα δυο τα τσακιζω
Παίρνεις και τον χοντρούλη μαζί;;;Αχ πόσο θέλω να βγω βόλτα μαζί σας.. Θα είναι η συνάντηση του αιώνα.. χαχαχαχχα!!εσένα μόνο σ Έχω δει, τον χοντρούλη κι αυτόν τον έχω δει,σας θέλω όμως μαζι ακόμη και για καφέ να δω πως λειτουργείτε ????και τα δυο τα τσακιζω
Καλύτερα για καφέ..O
Παίρνεις και τον χοντρούλη μαζί;;;Αχ πόσο θέλω να βγω βόλτα μαζί σας.. Θα είναι η συνάντηση του αιώνα.. χαχαχαχχα!!εσένα μόνο σ Έχω δει, τον χοντρούλη κι αυτόν τον έχω δει,σας θέλω όμως μαζι ακόμη και για καφέ να δω πως λειτουργείτε ????
Τους ξέρεις????Καλύτερα για καφέ..
Γιατί αν πάτε στα βλάχικα δεν θα προλάβεις να φας τίποτα, αν ο χοντρούλης, είναι πιο χοντρούλης..
![]()
![]()
Εσύ έχεις δει κάποιον ποτέ;Τους ξέρεις????
ταβλι ξερεις?O
Παίρνεις και τον χοντρούλη μαζί;;;Αχ πόσο θέλω να βγω βόλτα μαζί σας.. Θα είναι η συνάντηση του αιώνα.. χαχαχαχχα!!εσένα μόνο σ Έχω δει, τον χοντρούλη κι αυτόν τον έχω δει,σας θέλω όμως μαζι ακόμη και για καφέ να δω πως λειτουργείτε ????
Και τους 2 ?,πελάτες μου είναι.Εσύ έχεις δει κάποιον ποτέ;
Ξέρω πιάνο και γαλλικάταβλι ξερεις?
αν δεν ξερεις ταβλι δεν σε παμε πουθεναΞέρω πιάνο και γαλλικά
αν δεν ξερεις ταβλι δεν σε παμε πουθενα
εκτος αυτου ο αλλος παει μεχρι 300 μετρα μακρυα απο την εδρα του
δεν κουνιετε
Δεν σήκωνει το τοναζ;Ξέρω πιάνο και γαλλικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά ταυτόχρονα και τους 2 μαζί που θέλω γμτ, Όχι!!!ΧΑΧΑΧΑ!!
εχω να τον δω 2 βδομαδεςΜιλούσα πριν μαζι του,λέει παχυνε κι αλλο..φαντάζομαι τι θα έφαγε τις γιορτές!
εχω να τον δω 2 βδομαδες