Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.938
Είσαι φοβερός, γι αυτό σ αγαπώ!!Τουλάχιστον βρέθηκε αυτός ο καλός άνθρωπος και σου έδωσε κάτι να φας.????
Είσαι φοβερός, γι αυτό σ αγαπώ!!Τουλάχιστον βρέθηκε αυτός ο καλός άνθρωπος και σου έδωσε κάτι να φας.????
Ρε αγάπη παραμονή Χριστουγέννων έρχεται, το να αράζουμε στο μπου 24hours ,ε οκ υπερβολή θα ήταν ,σίγουρα όλοι έχουμε αλλά πράγματα να κάνουμε,πχ αχαλίνωτο σεξ ?δεν βλεπω πολυ κινητικοτητα σημερα....μαλλον μας εχουν βαρυνει τα μελομακαρονα
μην ορκιζεσαι.Ρε αγάπη παραμονή Χριστουγέννων έρχεται, το να αράζουμε στο μπου 24hours ,ε οκ υπερβολή θα ήταν ,σίγουρα όλοι έχουμε αλλά πράγματα να κάνουμε,πχ αχαλίνωτο σεξ ?
Αφήστε το μπου και πιάστε το γ@μησι λέω εγώ ?μην ορκιζεσαι.
στον αθηναιο αναφερεσαι?Αφήστε το μπου και πιάστε το γ@μησι λέω εγώ ?
Και τα δύο χρειάζονται...Αφήστε το μπου και πιάστε το γ@μησι λέω εγώ ?
Σταμάτα κόλακα.???Είσαι φοβερός, γι αυτό σ αγαπώ!!
καλημέρα οπτασίαΑφήστε το μπου και πιάστε το γ@μησι λέω εγώ ?
θα δουλευεις αυτές τις μέρες, κορίτσι, ή διακοπές;Καλημέρα!Χρόνια πολλά σε όλους,να χαίρεστε ότι αγαπάτε, και να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες!❤
Μέχρι το βράδυ νωρίς σήμερα ναι, αυριο Όχι.Καποια στιγμή θα σταματήσω Γενάρη που θα φύγω Αγγλία για λίγες μέρες,αλλά θα ενημερώσω εδώ ?θα δουλευεις αυτές τις μέρες, κορίτσι, ή διακοπές;
απο μεθαυριο δηλ κανονικα παλι;Μέχρι το βράδυ νωρίς σήμερα ναι, αυριο Όχι.Καποια στιγμή θα σταματήσω Γενάρη που θα φύγω Αγγλία για λίγες μέρες,αλλά θα ενημερώσω εδώ ?
Ναι!!!απο μεθαυριο δηλ κανονικα παλι;
Πάλι εδώ μωρη γαμιολα ; Αφού δεν σε αφήνει η δικια σουΚαλημερες ,χρονια πολλα Τζο
εννοειται την συμπαθω την Τζο αξεστε γιδοβοσκεΠάλι εδώ μωρη γαμιολα ; Αφού δεν σε αφήνει η δικια σου
Τώρα θα σου πω εγώ καριολι ψεύτηεννοειται την συμπαθω την Τζο αξεστε γιδοβοσκε