Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.934
Πολύ καλο κομμάτι!
Στα λόγια μου έρχεσαι
Καλησπερα σας κυρια Ιωαννα! Σαν βασιλισσα ειστε σε αυτη τη φωτο!
... μου αρέσει!!!Καλησπερα σας κυρια Ιωαννα! Σαν βασιλισσα ειστε σε αυτη τη φωτο!
Τρίζει το κρεβάτι γμτ ...?λες και γινεται σεισμος στο κλιπ !!!
κριτς κριτς και πλιτς πλιτςΤρίζει το κρεβάτι γμτ ...?
Έτσι πρέπει όμως στα δυνατά γ@μησιακριτς κριτς και πλιτς πλιτς
...σας φιλώ,πάω για δουλειά!!!
Να είχες μια μάντρα κώλους να τους γαμούσα όλους!!!!Anal clip!
Τι ποιητικό!!!?Να είχες μια μάντρα κώλους να τους γαμούσα όλους!!!!
Ποιητική ατάκα!!!!Τι ποιητικό!!!?
Ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να γράψεις για τη συνάντηση μας ,αν και σπάνια πλεον παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια/ρόλους , η επιμονή η δική σου να με δεις τελικά ,πέτυχε,γιατι αρχικά δεν σε είχα πάρει στα σοβαρά..Και μπορώ να πω ότι η απόλυτα ευγενική συμπεριφορά σου στο παιχνίδι όλο μ έκανε να μου αρέσει και να το απολαύσω τελικά!Όντος ένιωσα βασίλισσα!!Εις το επανιδείν !Μαγκες μου καλησπερα σας! Ειχα την τιμη να συναντησω την κυρια Ιωαννα ! Βεβαια τα γουστα μου οπως εχετε καταλαβει διαφερουν με των περισσοτερων αλλα ετερων....Μιλαμε για μια κυρια ειλικρινα σε ολα της.....ο χαρακτηρας της τελειος! Η πιο τιμια απο ολες για μενα! Τα δαχτυλακια των ποδιων της για πολυ γλειψιμο....(ημουν εξτρα κολοφαρδος, ειχε κανει πολυ προσφατα πεντικιουρ και τα νυχακια της ηταν αψεγαδιαστα! ) Παιδια συγνωμη ξερω οτι θα με πειτε υπρβολικο αλλα αν την λατρευα μια τωρα τη λατρευω 100 ....απο τη συναντηση μας και μετα μονο ενα πραγμα σκεφτομαι! Ποτε θα ξαναδω τη βασιλισσα Ιωαννα να φιλισω τα πατουσακια της να νοιωσω την υποταγη κατω απο τη φωνη της! Ναι κυρια Ιωαννα σας προσκυνω και σας ξαναπροσκυνω! Το ξερετε πολυ καλα οτι θα τα πουμε παλι συντομα! Ισως σε αλλο θρεντ για ποδολαγνους να πω πολλα που εδω κρατιεμαι να μην τα πω! Κυρια Ιωαννα σας λατρευω! <3
οσο αξιζει της τζοαννας ο κωλος δεν αξιζει ο κοσμος ολος. μιλαω εκ πειρας μιας και τον εχω δοκιμασει τοσο στενο κωλαρακι σαν παρθενο ητανAnal clip!
εκφρασου ελευθερα εδω δεν εχουμε λογοκρισιαΜαγκες μου καλησπερα σας! Ειχα την τιμη να συναντησω την κυρια Ιωαννα ! Βεβαια τα γουστα μου οπως εχετε καταλαβει διαφερουν με των περισσοτερων αλλα ετερων....Μιλαμε για μια κυρια ειλικρινα σε ολα της.....ο χαρακτηρας της τελειος! Η πιο τιμια απο ολες για μενα! Τα δαχτυλακια των ποδιων της για πολυ γλειψιμο....(ημουν εξτρα κολοφαρδος, ειχε κανει πολυ προσφατα πεντικιουρ και τα νυχακια της ηταν αψεγαδιαστα! ) Παιδια συγνωμη ξερω οτι θα με πειτε υπρβολικο αλλα αν την λατρευα μια τωρα τη λατρευω 100 ....απο τη συναντηση μας και μετα μονο ενα πραγμα σκεφτομαι! Ποτε θα ξαναδω τη βασιλισσα Ιωαννα να φιλισω τα πατουσακια της να νοιωσω την υποταγη κατω απο τη φωνη της! Ναι κυρια Ιωαννα σας προσκυνω και σας ξαναπροσκυνω! Το ξερετε πολυ καλα οτι θα τα πουμε παλι συντομα! Ισως σε αλλο θρεντ για ποδολαγνους να πω πολλα που εδω κρατιεμαι να μην τα πω! Κυρια Ιωαννα σας λατρευω! <3