Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.453
Μα να μην μας αφήνεις να ζήσουμε τον έρωτα μας..!!Τώρα θα σου πω εγώ καριολι ψεύτη
Μα να μην μας αφήνεις να ζήσουμε τον έρωτα μας..!!Τώρα θα σου πω εγώ καριολι ψεύτη
Ποιον έρωτα που χέστηκε επάνω του ... Τον τσακώσε η δικιά του που το έπαιζε μπηχτης και τώρα κάνει φασινα όλη μέραΜα να μην μας αφήνεις να ζήσουμε τον έρωτα μας..!!
φιλε-φιδι εχω ενα δεσιμο με την Τζο οπως εσυ με τα λεφτα ενα πραγμαΠοιον έρωτα που χέστηκε επάνω του ... Τον τσακώσε η δικιά του που το έπαιζε μπηχτης και τώρα κάνει φασινα όλη μέρα
Αγοράκι μου, επίσης ?Καυλημέρες, χρόνια πολλά στην ομήγυρη και φυσικά στην αγαπητή νηματοθέτρια. Καλές γιορτές μούτρα!
Θα σου κάνει η κυρά ένα δέσιμο σαν ρολό κοτόπουλο και μετά στον πάτο της θάλασσαςφιλε-φιδι εχω ενα δεσιμο με την Τζο οπως εσυ με τα λεφτα ενα πραγμα
η Κυρα καταλαβαινει σαν καθαριο νερο που ειμαι οτι μπορω και πρεπει να εχω συμπ[αθειεςΘα σου κάνει η κυρά ένα δέσιμο σαν ρολό κοτόπουλο και μετά στον πάτο της θάλασσας
Σαν τη κακια πεθερά είσαι ένα πράμα!?Ποιον έρωτα που χέστηκε επάνω του ... Τον τσακώσε η δικιά του που το έπαιζε μπηχτης και τώρα κάνει φασινα όλη μέρα
Το παίζει γαμιας ο ΑντωνάκηςΣαν τη κακια πεθερά είσαι ένα πράμα!?
φιλε-φιδι ποτε θα ερθεις να παμε στην Τζο;Το παίζει γαμιας ο Αντωνάκης
φιλε-φιδι ποτε θα ερθεις να παμε στην Τζο;
Για να σε βρίζει ενω πηδάς ;Ξινό θα σου βγει,άστο ???φιλε-φιδι ποτε θα ερθεις να παμε στην Τζο;
σε ΠΡΟΚΑΛΩ-ΠΡΟΣΚΑΛΩ...Παμε παρεα στην Τζο και ασε τις φανφαρες![]()
![]()
![]()
στο περίπτερο και δεν σε αφηνει να πας ... ποια Τζο βρε κακομοίρη
''πηδας'' ?Για να σε βρίζει ενω πηδάς ;Ξινό θα σου βγει,άστο ???
χρονια πολλα γλυκυτατη,πανεμορφη, αιθερια υπαρξηΓια να σε βρίζει ενω πηδάς ;Ξινό θα σου βγει,άστο ???
τσαμπα μαγκας δεν περναναε αυτα εδω ..το εχω πει απο την αρχη ΕΛΑ να παμε μαζι..αλλιως χωσε δαχτυλα στον κωλο σου και μην μιλας...''πηδας'' ?
![]()
![]()
![]()
ουτε το κουδουνι δεν θα μπορει να πατησει απο το τρεμουλο
Επίσης αγόρι!!!???χρονια πολλα γλυκυτατη,πανεμορφη, αιθερια υπαρξη
φοβάσαι μόνος σου να πας ?τσαμπα μαγκας δεν περναναε αυτα εδω ..το εχω πει απο την αρχη ΕΛΑ να παμε μαζι..αλλιως χωσε δαχτυλα στον κωλο σου και μην μιλας...![]()
οχι θελω με τον φιλο μου-φιδιφοβάσαι μόνος σου να πας ?![]()
![]()
![]()