barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.303
- Πόντοι
- 5.506
Πρόσκληση-πρόκλησητσαμπα μαγκας δεν περναναε αυτα εδω ..το εχω πει απο την αρχη ΕΛΑ να παμε μαζι..αλλιως χωσε δαχτυλα στον κωλο σου και μην μιλας...
Πρόσκληση-πρόκλησητσαμπα μαγκας δεν περναναε αυτα εδω ..το εχω πει απο την αρχη ΕΛΑ να παμε μαζι..αλλιως χωσε δαχτυλα στον κωλο σου και μην μιλας...
φοβάσαι μόνος σου να πας ?
εγω θα τραβαω βιντεο.οχι θελω με τον φιλο μου-φιδι
φοβάσαι μόνος σου να πας ?
ε μα καθεται κλεισμενος στους 4 τοιχους και δεν τον βλεπει ηλιος και κανει τον μαγκαΠρόσκληση-πρόκληση
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΣΥεγω θα τραβαω βιντεο.
οσοι πιο πολλοι θα νιωθει πιο ασφαλεια και θα εχει να λεει ψεματα στην κυραθα ερθω και εγω
??????οσοι πιο πολλοι θα νιωθει πιο ασφαλεια και θα εχει να λεει ψεματα στην κυρα
- αγαπη μου με πηγαν οι φίλοι μου , δε φταιω
μονο με σενα τον φιλο-φιδι θελωοσοι πιο πολλοι θα νιωθει πιο ασφαλεια και θα εχει να λεει ψεματα στην κυρα
- αγαπη μου με πηγαν οι φίλοι μου , δε φταιω
για βιντεο που γαμαει ο Αθηναιος σαν το κατσικι πληρωνω οσο και οσοεγω θα τραβαω βιντεο.
ε να σου στειλω καμμια δεκαρια που δινω πονο..ποσα θα μου δωσεις;για βιντεο που γαμαει ο Αθηναιος σαν το κατσικι πληρωνω οσο και οσο
βαλε λινκ να τσεκαρουμε υλικοε να σου στειλω καμμια δεκαρια που δινω πονο..ποσα θα μου δωσεις;
τιποτα θα συναντηθουμε θα εχεις το χρημα στο χερι,θα τσεκαρω με μηχανημα οτι ειναι γνησια και οχι νιπλικα και θα σου δωσω το στικακιβαλε λινκ να τσεκαρουμε υλικο
?????τιποτα θα συναντηθουμε θα εχεις το χρημα στο χερι,θα τσεκαρω με μηχανημα οτι ειναι γνησια και οχι νιπλικα και θα σου δωσω το στικακι
πως θα γαμησουμε με το αλλον που θα κλαιει σε μια γωνια σαν το γατι και θα λεειΕγώ λέω να έρθετε όλοι μαζί...μην μαλώνετε..αχ αλλο που δεν θέλω για παρτουζιτσα...???
θα φερω Μπαρο να τσεκαρει γνησιοτητα , αν και απο το γελιο που θα ριξουμε δεν ξερω αν θα μπορεσειτιποτα θα συναντηθουμε θα εχεις το χρημα στο χερι,θα τσεκαρω με μηχανημα οτι ειναι γνησια και οχι νιπλικα και θα σου δωσω το στικακι
λογικο για να ειναι καποια μαζι σου μονο πονο αισθανεται.ε να σου στειλω καμμια δεκαρια που δινω πονο..ποσα θα μου δωσεις;
μπαρος δεν ξερει να ξεχωριζει ουτε τα χρωματα βρε μαλακα τι μου λες;πως θα γαμησουμε με το αλλον που θα κλαιει σε μια γωνια σαν το γατι και θα λεει
- Τι θα πω στο κοριτσι μου τωρα ? τελειωνεται θελω να φυγω να παω Σκαλβενιτη με το μωρο μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα φερω Μπαρο να τσεκαρει γνησιοτητα , αν και απο το γελιο που θα ριξουμε δεν ξερω αν θα μπορεσει
χοντρολογικο για να ειναι καποια μαζι σου μονο πονο αισθανεται.
αντι να κανουν σεχ αυτοι θα τσακωνονται ωραιοταη μου κυριαΕγώ λέω να έρθετε όλοι μαζί...μην μαλώνετε..αχ αλλο που δεν θέλω για παρτουζιτσα...???
φιλε-μπαρε μην εισαι κακος χρονιαρες μερες..δεν φταιω εγω που παντρευεσαι εχεις χρονο να μετανιωσεις ακομαλογικο για να ειναι καποια μαζι σου μονο πονο αισθανεται.