Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.717
Ωραία η παρέα σας,κεφάλια μέσα που λένε τώρα,ποδαράκια ανοιχτά για μένα ? ,θα επανέλθω!
Ωωωω ρε γλέντιαΩραία η παρέα σας,κεφάλια μέσα που λένε τώρα,ποδαράκια ανοιχτά για μένα ? ,θα επανέλθω!
Τόσα χρόνια βαρελάς,
Ποδαράκια για χυσιμο...
Και φετιχιστης τ αγόρι..?Ποδαράκια για χυσιμο...
Και εγω μωρο μου τρελαινομαι για τα απιστευτα δαχτυλακια σου....σκετη καυλα ειναι...θελω να τα γλυψωωωωΚαι φετιχιστης τ αγόρι..?
Σορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....
Το γλυκοκοιταζει είναι γλυφοκωλι η το τ9 έγινε η κάποιος διαχειριστής το άλλαξε. ΕυχαριστώΣορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....
Θέλω να πω κάτι..όπως διακρίνετε, προσπαθώ να είμαι σωστή και ευγενική εδώ , αλλά και σε όσους τηλεφωνούν και ζητούν πληροφορίες ,παρ' όλο που τις γράφω όλες , αλλά κάποιοι συγκεκριμένα από το σαιτ ,γιατί έχω και αλλού αγγελίες μου, σήμερα ειδικα που είμαι πιεσμένη αλλά και άλλες μέρες φυσικά, μου τηλεφωνούν ,μου πιάνουν τη συζήτηση για 20λεπτα και,εγω να κάθομαι να ξανα-εξηγώ τα πάντα ,με αποτέλεσμα ότι να'ναι στο τελος από πλευράς τους...Παράκληση, να σέβεστε τον χρόνο της άλλης,εγώ προσωπικά τηρώ πρόγραμμα στη ζωή μου και λόγω άλλης επαγγελματικής μου ιδιότητας, δεν γίνεται να κάθομαι να μιλάω όλη μέρα άσκοπα στο τηλ επειδή κάποιοι έχουν χρόνο να χάνουν στη ζωή τους και είναι τακτική τους αυτή απ ότι κατάλαβα..Για να το πω εδώ ως παράπονο, σημαίνει ότι έχει παραγίνει..Οποιος επικοινωνεί από εδώ και πέρα, ας κάνει το κόπο να έχει διαβάσει την υπογραφή μου η αγγελίες μου,και να μου λέει συγκεκριμένα πράγματα που θέλει και με χαρά να εξυπηρετήσω.
Ευχαριστώ πολύ
(Μιλώ μόνο για το τηλέφωνο ,όχι εδώ που κάνουμε χαβαλέ και περνάμε όμορφα οταν έχω χρόνο ,και δεν αφορά κλείσιμο ραντεβού,να το ξεκαθαρίσω)
Για να φτάσω να το γράψω δημόσια, φαντάσου..οκ κρίμα όμως είναι, έχουμε και εμείς ζωή πίσω και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα!Τις προάλλες, ενώ έχω πει με μηνύματα δεν κλείνω ραντεβού ,είπα οκ ας κάνω μια υπέρβαση ,παλι τα ίδια, ότι να'ναι και δέσμευση χρόνου του ραντεβού που δεν τήρησε ο άλλος τελικά !Εγώ αν και δίνω τόπο στην οργή συχνά,κάποιες φορές φτάνω στο αμήν..ευτυχώς ελάχιστα τα περιστατικά ,συνήθως οι κύριοι είναι σοβαρότατοι που επικοινωνούν ,αλλά αυτοί οι λίγοι μπορούν να σου πάνε πίσω την μέρα όλη!!
Μου το εξήγησαν τα παιδιά και Ναι με τρελαίνει να το κάνω σε άντρα,φυσικά ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ...Το γλυκοκοιταζει είναι γλυφοκωλι η το τ9 έγινε η κάποιος διαχειριστής το άλλαξε. Ευχαριστώ
Open mind....??Υπό προϋποθέσεις μπορεί και να γίνεις γκόμενα μου με την ελευθερία που έχεις και τώρα
Δεν απαγορεύεται να έχουμε ανοικτή σκέψη το θέμα είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και να ζούμε ανθρωπινα και ευχάριστα γλυκεία μουOpen mind....??
Μπωρο να σε καλέσω τώρα
Μμμμ, η πηγή της ζωής και της νιότης.