athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.311
- Πόντοι
- 12.756
εγω θελω Αργυρο...δεν παω στην απομιμηση του Ρεμου , να δωσω κατι παραπανω και να ακουσω τον αυθεντικο αν ειναι
εγω θελω Αργυρο...δεν παω στην απομιμηση του Ρεμου , να δωσω κατι παραπανω και να ακουσω τον αυθεντικο αν ειναι
να πας σε ενα κοσμηματοπωλείο να παρεις οσους θελειςεγω θελω Αργυρο...
Βερτης ρε μαλακα δεν εχει φωνη λαιβ..να πας σε ενα κοσμηματοπωλείο να παρεις οσους θελεις
Να μου ελεγες Βερτη να πω να παει να γαμηθει οκ , αλλά τι εισαι ρε μαλακα ? τσιρλιντερ 20χρονη που θες Αργυρο ? μηπως το γυρισες ?![]()
θα σου βαλω ακουστικά με mp3 να ακους εσυ μαγνητοσκοπημενοΒερτης ρε μαλακα δεν εχει φωνη λαιβ..
τελος παντων θα δεχτω Βερτη αφου εισαι μαλακοκαυληςθα σου βαλω ακουστικά με mp3 να ακους εσυ μαγνητοσκοπημενο
μου ηρθε και προσκληση Ρεμο Ναμμος Ντουμπαιτελος παντων θα δεχτω Βερτη αφου εισαι μαλακοκαυλης![]()
οικονομοπουλο να μας πας,να νοικιασουμε και βανακι μερτσεντα.μου εγινε ο Αθηναιος η Τζουλη Μασσινο και ξερει και απο φωνες
εσυ βρε μαλακα δεν ξερεις να ξεχωρισεις το ραδιοφωνο απο το φουρνο μικροκυμματων
τα παντα ολα εχω...μου ηρθε και προσκληση Ρεμο Ναμμος Ντουμπαι
εχεις χαρτιά μωρη να ταξιδεψεις ή θα πιαστεις στις ροδες του αεροπλανου ?
φωναρα λαιβ..πιο μαγκας στα λαιβ Χολιδηςοικονομοπουλο να μας πας,να νοικιασουμε και βανακι μερτσεντα.![]()
ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!οικονομοπουλο να μας πας,να νοικιασουμε και βανακι μερτσεντα.![]()
καλα θα παμε στον τροβαδουρο να μας τραγουδισει για την τσαμουρια.ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ !!!
![]()
καλυτερα να περιμενω να γινει ο Πετσας τραγουδιστης
δεν μπορω να τον βλεπω τον μαλακα τον Οικονομοκαλα θα παμε στον τροβαδουρο να μας τραγουδισει για την τσαμουρια.![]()
![]()
![]()
Καλημερα κουκλαρα sexy like always.Καλημέρα!
Καλημέρα Jo!!!Καλημέρα!
Καλώς την όμορφη, κι ας άργησε. ΚαλησπέραΚαλημέρα!
Σορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....Καλησπέρα γλυκοκοιτάζω κάνεις? Αφήνεις να σου κάνουν?