Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Ηταν ξεκαθαροςΣορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....
Ηταν ξεκαθαροςΣορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....
Mάλλον εννοεί κωλογλυφάδα απλά του το χάλασε το auto-correct!Σορυ δεν κατάλαβα τι έγραψες....
Νόμιζα ότι με γλυκοκοιταζε ?Ηταν ξεκαθαρος
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. και τό πρόστυχο και το μη πρόστυχο μες στο παιχνίδι είναι ?,εναλλαγές !Joannaρα sorry που δεν κανω παραθέσεις μηνυματων αλλά σου βγάζω το καπέλο γιατί και επικοινωνείς τακτικά με τους λάτρεις σου εδώ, οπότε κρατάς ζωντανό το thread, και εντυπωσιάζεις με νέες ιδέες σε φωτο/βιντεο
Για μένα highlight το παιχνιδάκι με τα στήθη σου και η φώτο με την αθλητική ζακέτα που σε καυλωνει χωρίς να τα δίνει όλα στο πιάτο. ??
Στην ιππασία βλέπω το πας καλά.. Αλλάζεις άθλημα;
Δεν ξέρω τι θέλω να γλύψω περισσότερο...??
Καβλιαρικο γουρουνάκι μου!!!?Στην ιππασία βλέπω το πας καλά.. Αλλάζεις άθλημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα φιλιά μου απο τη φάρμα....Καβλιαρικο γουρουνάκι μου!!!?
Σε βλέπω να γλείφεις καρφί τα νύχια εσύ ????Στην ιππασία βλέπω το πας καλά.. Αλλάζεις άθλημα;
Φιλιά στον Πανάγο τον Ψωμιάδη ????Τα φιλιά μου απο τη φάρμα....
Θα του τα μεταφέρω με την πρώτη ευκαιρίαΣε βλέπω να γλείφεις καρφί τα νύχια εσύ ????
Φιλιά στον Πανάγο τον Ψωμιάδη ????
Όλο το ακούω (διαβάζω) αλλά δε βλέπω φως ?Έπιασε κρυο για τα καλά,πρέπει πλέον να μαζευόμαστε πολλοί μαζί, για να κρατιόμαστε ζεστοί..?(κοινώς παρτουζες)
Εγώ κύριε μου κάνω συχνότατα βάζω και ντοκουμέντα,5 άντρες κανόνισα ταυτόχρονα.. εσείς είστε λόγια....ΑααααΌλο το ακούω (διαβάζω) αλλά δε βλέπω φως ?
Εγώ δεν έχω πει ποτέ όχι σε κάτι τέτοιοΈπιασε κρυο για τα καλά,πρέπει πλέον να μαζευόμαστε πολλοί μαζί, για να κρατιόμαστε ζεστοί..?(κοινώς παρτουζες)
Ανοργάνωτοι είστε όμωςΕγώ δεν έχω πει ποτέ όχι σε κάτι τέτοιο
Ένα δίκιο το έχεις... Φοβάμαι ότι θα τσακωθούμε για το ποιος θα μπει πουΑνοργάνωτοι είστε όμως
Προσωπικά δε λέω λόγια, μόνο έργα!!! Έχω παραδεχτεί (το κάνω και δημόσια) πως δύο φιλαράκια που εμπιστεύομαι για τέτοια δουλειά, μόλις φτάνουμε κοντά, μου τα γυρίζουν κι αρχίζουν τα σάλια και τις μυξες. ?Δεν είναι μέλη στο μπου.Εγώ κύριε μου κάνω συχνότατα βάζω και ντοκουμέντα εσείς είστε λόγια....Ααααα
Αίσχος και ντροπή τους, σ αυτα πρέπει να είμαστε τυπικοί ?Προσωπικά δε λέω λόγια, μόνο έργα!!! Έχω παραδεχτεί (το κάνω και δημόσια) πως δύο φιλαράκια που εμπιστεύομαι για τέτοια δουλειά, μόλις φτάνουμε κοντά, μου τα γυρίζουν κι αρχίζουν τα σάλια και τις μυξες. ?Δεν είναι μέλη στο μπου.