@underground
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εννοείται υπό προϋποθέσεις η αγγελία σου τα εξηγεί λεπτομερος για θέματα υγιεινήςΜου το εξήγησαν τα παιδιά και Ναι με τρελαίνει να το κάνω σε άντρα,φυσικά ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ...
Εννοείται υπό προϋποθέσεις η αγγελία σου τα εξηγεί λεπτομερος για θέματα υγιεινήςΜου το εξήγησαν τα παιδιά και Ναι με τρελαίνει να το κάνω σε άντρα,φυσικά ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ...
Ένας νέος ,ευγενικός άνδρας, που θυμάσαι ότι σου είπα, γιατί ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου,ότι με χαλαρώσες..Ευχαριστώ πολύ...?Συνάντηση με τη Τζο πριν μερικές μέρες λοιπόν. Μετά τις τόσο καλές κριτικές από πολλούς ήταν υποχρέωση μου να πάω. Ευγενικοτατη, καθαρότατη και φιλικοτατη. Το σώμα της εύκολα το ζηλεύουν γυναίκες με 10-15 χρόνια λιγότερα. Το αγαπάει αυτό που κάνει και το δείχνει με το παραπάνω!
Τζο μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα και την επόμενη φορά θα φροντίσω να μην σου έρθω μετά από 13 ώρες δουλειά! ?
Δεν κάνω αλλο ραντεβού για σήμερα,αύριο μετά τις 12 μεσημέρι, ευχαριστώ !Μπωρο να σε καλέσω τώρα
σε ερωτευόμαστε με ταχύτατο ρυθμόΜου το εξήγησαν τα παιδιά και Ναι με τρελαίνει να το κάνω σε άντρα,φυσικά ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ...
Έχω μια αδυναμία να γλύφω αντρικά κωλαράκια δεν το έχω κρύψει...?σε ερωτευόμαστε με ταχύτατο ρυθμό
οργανωσε τοΈπιασε κρυο για τα καλά,πρέπει πλέον να μαζευόμαστε πολλοί μαζί, για να κρατιόμαστε ζεστοί..?(κοινώς παρτουζες)
κι εγω μια αδυναμία στις όμορφες που γλύφουν αντρικό κωλαράκιΈχω μια αδυναμία να γλύφω αντρικά κωλαράκια δεν το έχω κρύψει...?
Θα σας καληνυχτίσω να ξεκουραστώ ,σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας όπως κάθε μέρα ? και συγγνώμη που γκρίνιαξα πριν οσον αφορά κάποιους που δεν σέβονται το χρόνο μου στο τηλ.. Έτσι είμαι εγώ,λίγο τσαούσα (που μ έλεγε ο μπαμπάς μου)από πιτσιρίκα και τα λέω στα ίσια ..αλλά ποτέ άδικα..?
??????????
Άγαλμα...
Αρκετά ενδιαφέρον...
Καλημέρα αγόρι ?Joαννάρα, καλημέρα ρε κοπελιά!!! ?
kαλημερα κουκλαΚαλημέρα!
Καλημέρα μωρό ?kαλημερα κουκλα
Είμαι καινούργιος σχετικά εδώ και έχω διαβάσει το νήμα σου με πολύ προσοχή θα σε επισκεφτώ σύντομα ?
Όποτε θες!Είμαι καινούργιος σχετικά εδώ και έχω διαβάσει το νήμα σου με πολύ προσοχή θα σε επισκεφτώ σύντομα ?