kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Θα αρχίσουν και τα ντικπικ τώρα ????Και εγώ που είμαι να το δω...αχ..?
Θα αρχίσουν και τα ντικπικ τώρα ????Και εγώ που είμαι να το δω...αχ..?
μακρια μου εισαι , αλλα που θα παει , θα ερθω μια μερα να με κανεις αντραΚαι εγώ που είμαι να το δω...αχ..?
Βγάλτε τα όλοι φωτο παρακαλώ..Όχι φωτοτυπία,φωτο χαχαχαχα!!Θα αρχίσουν και τα ντικπικ τώρα ????
Μόλις πάτησες το κόκκινο κουμπί να ξέρεις ?Δεν υπάρχει πια επιστροφή ?Βγάλτε τα όλοι φωτο παρακαλώ..Όχι φωτοτυπία,φωτο χαχαχαχα!!
κανω εγω την αρχηΒγάλτε τα όλοι φωτο παρακαλώ..Όχι φωτοτυπία,φωτο χαχαχαχα!!
Μπορεί να έχεις μακριά γλώσσα ....??κανω εγω την αρχη
Εγώ ναι!!! Είμαι naughty boyΚάνατε αταξίες σήμερα, αγόρια ...;Ελπίζω Ναι...μέρα χωρίς αταξία, μερα χαμένη!
ισως να σε δυσκολεψει στα deepthroats αλλα δεν σε φοβαμαι εισαι μαστορισαΜπορεί να έχεις μακριά γλώσσα ....??
Λες να το καταπιώ και να το χάσουμε ?!?ισως να σε δυσκολεψει στα deepthroats αλλα δεν σε φοβαμαι εισαι μαστορισα
για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις θελω να ξεκαθαρισω οτι η φωτο δεν ειναι δικη μου, τη βρηκα στο ιντερνετ , εγω δεν την εχω τοσο μεγαλη!Λες να το καταπιώ?!?
Χαχαχαχχαχαχχαχαχα!!Αν και ξανθιά το κατάλαβα ρε συ!!!για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις θελω να ξεκαθαρισω οτι η φωτο δεν ειναι δικη μου, τη βρηκα στο ιντερνετ , εγω δεν την εχω τοσο μεγαλη!
νταξει ηθελα να το ξεκαθαρισω για να μην εχεις τοσο υψηλες προσδοκιες και τελικα να σε απογοητευσει η πραγματικοτηταΧαχαχαχχαχαχχαχαχα!!Αν και ξανθιά το κατάλαβα ρε συ!!!
Σταματα, κλαίω ????νταξει ηθελα να το ξεκαθαρισω για να μην εχεις τοσο υψηλες προσδοκιες και τελικα να σε απογοητευσει η πραγματικοτητα
με αυτο το εργαλειο μωρο μου ο μονος τροπος να για να κανω μια γυναικα υγρη , ειναι με τα δακρυα τηςΣταματα, κλαίω ????
Στα φωνητικάΜαέστρος η jo...
Όλα τα πνευστά στα δάχτυλα τα παιζω..Στα φωνητικά
Εεε βυζαρα κωλαραΕίσαι θεα μωρό μου ???
Στον αέρα τα πιάνειςΌλα τα πνευστά στα δάχτυλα τα παιζω..
Τάσο με θαυμασες η μου φαίνεται ?Μηπως μπήκε ο ξόρκισμενος μέσα σου????Εεε βυζαρα κωλαρα