Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.693
ΧαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαΤέτοια λαθοι δεν επιτρέπονται στην ηλικία μου προτιμώ να βουτήξω στον ειρηνικό που είναι γεμάτος κανχανιες
ΧαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαΤέτοια λαθοι δεν επιτρέπονται στην ηλικία μου προτιμώ να βουτήξω στον ειρηνικό που είναι γεμάτος κανχανιες
Ο μεγαλύτερος φόβος που είχα όταν πήγαινα προς το χώρο που θα συναντιόμαστε ήταν μήπως ανοίξει η πόρτα και δω κάποια γνωστή από το συνάφι μου? επειδή έχω κάποια σχέση με το χώρο αυτό ???Εισαι εσύ να σε βάλω στο ρινγκ να φας πολλές ... εννοείται ότι θα σε έχω δέσει πριν χειροπόδαρα
Τι κάνεις και εσύ τον σάκο προπόνησης??? Εγώ αποσυρθηκαΟ μεγαλύτερος φόβος που είχα όταν πήγαινα προς το χώρο που θα συναντιόμαστε ήταν μήπως ανοίξει η πόρτα και δω κάποια γνωστή από το συνάφι μου? επειδή έχω κάποια σχέση με το χώρο αυτό ???
Πες του καλέ,σε εδειρα?ήσυχη δεν ήμουν?μ έχει πάρει από φόβο..και δε ξέρω γιατί το πιο ήσυχο σεμνο κορίτσι είμαιΟ μεγαλύτερος φόβος που είχα όταν πήγαινα προς το χώρο που θα συναντιόμαστε ήταν μήπως ανοίξει η πόρτα και δω κάποια γνωστή από το συνάφι μου? επειδή έχω κάποια σχέση με το χώρο αυτό ???
Μαλακας είναι να μιλήσει θα φάει τις υπόλοιπες μεταΠες του καλέ,σε εδειρα?ήσυχη δεν ήμουν?μ έχει πάρει από φόβο..και δε ξέρω γιατί
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Μαλακας είναι να μιλήσει θα φάει τις υπόλοιπες
Κοίτα, όσες προλάβεις να φας μέχρι να πέσει στα 4?μετά παραδίνεταιΜαλακας είναι να μιλήσει θα φάει τις υπόλοιπες μετα
Σκοπός είναι μην πέσεις πρώτος.... Γιατί αυτό στα 4 είναι ένα πρόβλημαΚοίτα, όσες προλάβεις να φας μέχρι να πέσει στα 4?μετά παραδίνεται
Στα 4 χαρίζω τον αγώνα...υποκύπτω..αχΚοίτα, όσες προλάβεις να φας μέχρι να πέσει στα 4?μετά παραδίνεται
η παναγια μαζι σουΣήμερα έντερο από τα γέλια δεν μου έμεινε, να είστε καλά!!Διώξτε με όμως, πέρασε η ώρα και έχω δουλειά !Μάκια αγοράκια μου όμορφα ???
Είμαι πολλά κιλά παραπάνω και άμα λάχει βάζω κόντρα την κοιλούμπα που καλλιεργώ από τότε που κρέμασα τα γάντια (σαν τη χελώνα ανάποδα) και το γλυτώνω αυτό στα 4????Σκοπός είναι μην πέσεις πρώτος.... Γιατί αυτό στα 4 είναι ένα πρόβλημα
Να σε φυλάει απ'την κακιά την πούτσα ????η παναγια μαζι σου
Να σε φυλάει απ'την κακιά την πούτσα ????
Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να με κοντραρρις στον κοιλιακόΕίμαι πολλά κιλά παραπάνω και άμα λάχει βάζω κόντρα την κοιλούμπα που καλλιεργώ από τότε που κρέμασα τα γάντια (σαν τη χελώνα ανάποδα) και το γλυτώνω αυτό στα 4????
Ξέρω φεύγεις αλλά χάλασε το λεωφορείοΣήμερα έντερο από τα γέλια δεν μου έμεινε, να είστε καλά!!Διώξτε με όμως, πέρασε η ώρα και έχω δουλειά !Μάκια αγοράκια μου όμορφα ???
Όχι Τάσσο!!! Μόνο για τη δικιά μου μπορώ να έχω άποψη ?Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να με κοντραρρις στον κοιλιακό
Καλημέρα και από μένα!