TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Αναστατωμένο σε κόβω σήμερα παιδί μου Καρυπιδη..μες στην αταξία..α ετσι εεε
ε οχι και παιδι σου απο την αλλη ο ΕΟΠΥ μου λεει φαρμακα τελος μπορεις να αποσυρθεις στα ενδοτεραΑναστατωμένο σε κόβω σήμερα παιδί μου Καρυπιδη..μες στην αταξία..
Μου έχει μείνει από την διδασκαλία το παιδί μου ????ε οχι και παιδι σου απο την αλλη ο ΕΟΠΥ μου λεει φαρμακα τελος μπορεις να αποσυρθεις στα ενδοτερα
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Ο επίσημος ιστότοπος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο»www.dromokaiteio.gr
και εμενα μου εχουν μεινει καποια καταλοιπα οταν δρουσα στην ΜΟΣΑΝΤ ...ολο στα πρακτορεια του ΟΠΑΠ την βγαζω κυνηγωντας την τυχη μου ...τζοκερ ξυστο κλπΜου έχει μείνει από την διδασκαλία το παιδί μου ????
επιτοπου ολη την ημερα ξυνω και τιποτα μηπως να ξυνω τα αμελετητα μου μηπως παρω κατι
Αχχχ αυτή η γυναίκα δεν σταματάει να μας καυλώνειΣυνδυασμός παίξιμό, πίπα και παιχνίδι πίσω με χεράκι μου.
λίγο απ όλα ?
Έτσι πρέπει.Αχχχ αυτή η γυναίκα δεν σταματάει να μας καυλώνει
Μαέστρος η jo...Συνδυασμός παίξιμό, πίπα και παιχνίδι πίσω με χεράκι μου.
λίγο απ όλα ?
Γουρουνάκι μου!!!?Μαέστρος η jo...
Είσαι θεα μωρό μου ???Διάλλειμα!
εισαι το ονειρο του καθε αντραΣυνδυασμός παίξιμό, πίπα και παιχνίδι πίσω με χεράκι μου.
λίγο απ όλα ?
Αχ ευχαριστώ!!!Είσαι θεα μωρό μου ???
Κανεις και προπονηση για αυτοβελτιωση; ?Αν και έχω δουλίτσα σήμερα,δεν σας ξεχνώ.. boys!!?
Έπαιζα πριν με παρτενέρ και το παιχνίδι μου.. Αχ,απολαυστικό!!!Κανεις και προπονηση για αυτοβελτιωση; ?
πετρα με εχεις κανειΑν και έχω δουλίτσα σήμερα,δεν σας ξεχνώ.. boys!!?
Και εγώ που είμαι να το δω...αχ..?πετρα με εχεις κανει