Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.789
??Ωω ρε φίλε στήσιμο...δεν έπρεπε να το δω αυτό..να σε χαίρεται οποιος σε χαίρεται καυλιαρίτσα μου...τέτοια μας κάνεις και σ αγαπάμε λίγο παραπάνω..!!??
??Ωω ρε φίλε στήσιμο...δεν έπρεπε να το δω αυτό..να σε χαίρεται οποιος σε χαίρεται καυλιαρίτσα μου...τέτοια μας κάνεις και σ αγαπάμε λίγο παραπάνω..!!??
τι πραγματα ξετσιπωτα ειναι αυτα αφηνεις τον αλλον και σου πιανει τον κωλο που νομιζεις οτι βρισκεσαι ? καθολου σεβασμος μηδεν αυτη η νεολαια
Στο έλεγα Τασούλη είμαι μικρή και άπειρη ??τι πραγματα ξετσιπωτα ειναι αυτα αφηνεις τον αλλον και σου πιανει τον κωλο που νομιζεις οτι βρισκεσαι ? καθολου σεβασμος μηδεν αυτη η νεολαια
nai koymparompempekaΣτο έλεγα Τασούλη είμαι μικρή και άπειρη ??
..μου κόπηκε ο σάκος που είχα ,θες να περάσεις μια βόλτα από τη σχολή????nai koymparompempeka
soy moiazω gia χαζος η για μαλακας..μου κόπηκε ο σάκος που είχα ,θες να περάσεις μια βόλτα από τη σχολή????
Δε θα πονέσει...?soy moiazω gia χαζος η για μαλακας
perimene me erxomai me tην υπερταχειαΔε θα πονέσει...?
XΑχαχαχσχ δε πρόλαβε το αγόρι,ήταν βιαστικό ?πες στον λεβεντη να κανει αποτριχωση
Όλους τους πειράζεις Απαπα τι είσαι εσύ βρε!!!
λειπει και ο αρκουδινος να μας πει που απο τριχες ειναι φουλXΑχαχαχσχ δε πρόλαβε το αγόρι,ήταν βιαστικό ?
Κάποιοι είναι τριχωτοι..τι να κάνουμε ,έχουν κι αυτοί το σεξ απιλ τους ?
Να σου πω και μια αλήθεια είμαι τόσο ανοιχτόχρωμη,ξανθιά επίσης ,τρίχες πότε δεν είχα ούτε τις βασικές, και όλοι μπροστά μου δείχνουν μαύροι και τριχωτοι ????λειπει και ο αρκουδινος να μας πει που απο τριχες ειναι φουλ
εγω απο τριχες μονο της λεω..... κατα τα αλλα πιθηκοςΝα σου πω και μια αλήθεια είμαι τόσο ανοιχτόχρωμη,ξανθιά επίσης ,τρίχες πότε δεν είχα ούτε τις βασικές, και όλοι μπροστά μου δείχνουν μαύροι και τριχωτοι ????
Αχ μ έκανες και γέλασα γιατί είναι περίεργη μέρα...σα μια ξενερα ρε παιδί μου, χωρίς λόγο.. το αισθάνεσαι κ εσύ μηπως?εγω απο τριχες μονο της λεω..... κατα τα αλλα πιθηκος
εγω αισθανομαι την σκια του αδη ... εμενα παντως δεν με κυνηγαει... μισο να σκεφτω ποιος ειναι για ξεμπερδεμαΑχ μ έκανες και γέλασα γιατί είναι περίεργη μέρα...σα μια ξενερα ρε παιδί μου, χωρίς λόγο.. το αισθάνεσαι κ εσύ μηπως?
να το βρακακι το κοκκινο σε μαρανε...ολη την ημερα ξεβρακωτη τωρα σε επιασαν οι ντροπες
είναι φούξια Τασούλη...σα να κρύωσα λογο και έβαλα κάτι ελαφρύνα το βρακακι το κοκκινο σε μαρανε...ολη την ημερα ξεβρακωτη τωρα σε επιασαν οι ντροπες