Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.800
Εποχές,νοοτροπίες ...μεγάλη συζήτηση μάτια μου.. Πάω να πιω καφέ και θα επανέλθω!
καφεδακι δεν ηπιες ακομη στην καυλαντα ομως πρωι πρωιΕποχές,νοοτροπίες ...μεγάλη συζήτηση μάτια μου.. Πάω να πιω καφέ και θα επανέλθω!
Τρέλα!!!! Να καθόμουνα απέναντι να σε βλέπω!!!
Καλημέρα boy!Καλημέρα κοριτσάρα μου...με πρωινές καύλες βλέπω ξύπνησες πάλι..!!να χεις μια υπέροχη μέρα..!!?
Ωπα ρε παναγια μου, φρόνιμα!!!
??Ωπα ρε παναγια μου, φρόνιμα!!!
Τοσο κοντινη που σχεδον το μυρισα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Είσαι φοβερός!!καλησπέρα, κάνω κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο με το εικονοστάσι που προσεύχομαι κάθε βράδυ (αποχωρεί η μία εκ των Ιερών Θεοτήτων μου δίδα Στέλλα) και χωράει μια ελαφρώς μεγαλύτερη εικόνα σας. Ποιο ενστανταντέ σας προτείνετε; Παρακαλείστε τα χρώματα να ταιριάζουν με την δίδα ΑντριάνναΧιΧιΧι - κοσμεί τον τοίχο αριστερά σας
έλα ρε Τάσο, τι τραγουδάρα!!!! Μου εφτιάξε διάθεση!!!να τα λες σωστα σε παρακαλω
προχθες ηταν ο μαραθωνιος της αθηνας παλι τον γυρω της βεραντας κανειςΜου φτιάχνετε τη διάθεση όλοι όσοι συμμετέχετε στο νήμα,σας ευχαριστώ ?
Θα σας δω μετά πάλι ,τρεχωωωω!!
ΧΑΧΑΧΑ!!εγώ Κυριακή έχω αγώνες ?προχθες ηταν ο μαραθωνιος της αθηνας παλι τον γυρω της βεραντας κανεις
Ωω ρε φίλε στήσιμο...δεν έπρεπε να το δω αυτό..να σε χαίρεται οποιος σε χαίρεται καυλιαρίτσα μου...τέτοια μας κάνεις και σ αγαπάμε λίγο παραπάνω..!!??
ωχ ενημερωσε τον κοσμο οτι θα κανουν τον σακο προπονησηςΧΑΧΑΧΑ!!εγώ Κυριακή έχω αγώνες ?