TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και εγω κατι ελαφρυ φοραω αλλα τα κιλα δεν πεφτουνείναι φούξια Τασούλη...σα να κρύωσα λογο και έβαλα κάτι ελαφρύ
και εγω κατι ελαφρυ φοραω αλλα τα κιλα δεν πεφτουνείναι φούξια Τασούλη...σα να κρύωσα λογο και έβαλα κάτι ελαφρύ
Έλα να σε αναλάβω πέρσοναλ..μια βαθιά ανάσα θα πάρεις και για 35λ θα σε κάψω εντελώς...και εγω κατι ελαφρυ φοραω αλλα τα κιλα δεν πεφτουν
σε εσενα δεν ερχομαι και το τραπεζι στο βαρουλκο να μου κανεις προτιμαω τα goodysΈλα να σε αναλάβω πέρσοναλ..μια βαθιά ανάσα θα πάρεις και για 35λ θα σε κάψω εντελώς...
Θα σ αφησω να με κερδίσεις...σε εσενα δεν ερχομαι και το τραπεζι στο βαρουλκο να μου κανεις προτιμαω τα goodys
σε τρωει ο κωλος σου ...στο ειπα δεν ειμαι ασχετος ...εχω σπασμενη μυτη και λιγο σπασμενη φωνηΘα σ αφησω να με κερδίσεις...
Για τη φωνή χαχαχαχχαχαχαχ!!γιατι γελας δεν ειπα σπασμενο καρπο
δεν νομιζω να σου ακουστικα αγριος μισο να βαλω ηχητικοΓια τη φωνή χαχαχαχχαχαχαχ!!
????? η τσιριδα στο τέλος όλο το χρήμα !! Τάσο όμως πρόσεχε μ αυτά, καραδοκούν μάτια που δε πρέπει να τα βλέπουν ????δεν νομιζω να σου ακουστικα αγριος μισο να βαλω ηχητικο
κοριτσαρα μου αν δεν μπορεις να αυτοσαρκαστεις πηγαινε πεσε απο το μπαλκονι????? η τσιριδα στο τέλος όλο το χρήμα !! Τάσο όμως πρόσεχε κ αυτά καραδοκούν μάτια που δε πρέπει να τα βλέπουν ????
Ας την φάμε την Jo για να μην μας ανέβει το ζάχαρο..ως φάρμακο!Το νου σου γιατί οι περισσότεροι είμαστε σε ηλικία που ανεβαίνει το ζάχαρο ???
Με ξέρεις πολύ καλά, ότι το κάνω και εγώ, όσον μ αφορά και γουστάρω τέτοια άτομα..το καλο χιομουρ ξεκινά πάντα από τη διάθεση αυτοσαρκασμού μας..κοριτσαρα μου αν δεν μπορεις να αυτοσαρκαστεις πηγαινε πεσε απο το μπαλκονι
Αχ,κανίβαλοι..τόσο άγριο ακούστηκε ..το να με φάτε ???Ας την φάμε την Jo για να μην μας ανέβει το ζάχαρο..ως φάρμακο!
μισο γιατι πηδαωΜε ξέρεις πολύ καλά, ότι το κάνω και εγώ, όσον μ αφορά και γουστάρω τέτοια άτομα..το καλο χιομουρ ξεκινά πάντα από τη διάθεση αυτοσαρκασμού μας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ,κανίβαλοι..τόσο άγριο ακούστηκε ..το να με φάτε ???
Συμφωνώ...τοτε...ας πιούμε την Jo....τα ζουμακια της!Με ξέρεις πολύ καλά, ότι το κάνω και εγώ, όσον μ αφορά και γουστάρω τέτοια άτομα..το καλο χιομουρ ξεκινά πάντα από τη διάθεση αυτοσαρκασμού μας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ,κανίβαλοι..τόσο άγριο ακούστηκε ..το να με φάτε ???
Ας την φάμε την Jo για να μην μας ανέβει το ζάχαρο..ως φάρμακο!
Τάσο....της πηδάς το ? σπιτάκι;μισο γιατι πηδαω
Προβολή συνημμένου 768751
και το πηδαμα κοινωνικο ειναι ..εκτος αν εισαι τρυπιοςΠώς και Από εδώ?,συνήθως συναντιόμαστε σε θέματα πολιτικό κοινωνικά.. ?
Μου αρέσει να προκαλώ δυνατές ( θετικές) συγκινήσεις παντοιοτροπωςΠώς και Από εδώ?,συνήθως συναντιόμαστε σε θέματα πολιτικό κοινωνικά.. ?
Ο Τασούλης σήμερα είναι η χαρά του νήματος, τρελα κέφια!!?Τάσο....της πηδάς το ? σπιτάκι;
τι μλκς εισαι ...μισο γιατι πηδαω