Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Αυτή την ώρα λέγονται και γίνονται τα καλύτερα κούκλα μουΝωρίς νωρίς μου ήρθες. Αν και έλειπα κ εγώ, είχα πιάσει συζήτηση στους δίπλα ?
Αυτή την ώρα λέγονται και γίνονται τα καλύτερα κούκλα μουΝωρίς νωρίς μου ήρθες. Αν και έλειπα κ εγώ, είχα πιάσει συζήτηση στους δίπλα ?
Υπάρχουν και τέτοιοι μαλακες, που δαγκώνουν αντί να γλύφουν; τι διάολο, απο ποια τρύπα βγήκαν οι νεαντερταλ;....επειδή μ έχουν γρατζουνισει /δαγκώσει στο παρελθόν χαμηλά, απέκτησα φοβία ,σιγά σιγά άφησα κάποιους κύριους, που ήταν απλά άψογοι σε συμπεριφορά στο μουνάκι μου.. αρα αναλόγως τη διάθεση σου αν θα είναι η Όχι...επιθετική..μεταφορικά πάντα
Πως ήταν ο γαμπρός από το Λονδίνο ένα πράγμα τώρα έχουμε την νύφη από την Σκωτία ...Έχεις τώρα αμφιβολία για τη μισή βρετανική μου καταγωγή ???
Κοίτα από υγεία,είμαι σαν νεογέννητο ...χτύπα ξύλο! Οσον αφορά πίπα,για σας το έγραψα ?
Joannarra καλημέρα καύλα!!!!! ?Καλημέρα στ αγόρια μου.. ?
Να μου βρεις γαμπρό να γίνω καλό κορίτσι,έχω και προικια ?Πως ήταν ο γαμπρός από το Λονδίνο ένα πράγμα τώρα έχουμε την νύφη από την Σκωτία ...
???Joannarra καλημέρα καύλα!!!!! ?
???Καλημέρα Jo!
Παντρεύονται εύκολα οι Ελληνίδες βρε Jo, ή όχι ;Να μου βρεις γαμπρό να γίνω καλό κορίτσι να μαζευτω ?
Να μου βρεις γαμπρό να γίνω καλό κορίτσι να μαζευτω ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Τον Κάρολο θέλω..
Παλιότερα ίσως,πλέον Όχι νομίζωΠαντρεύονται εύκολα οι Ελληνίδες βρε Jo, ή όχι ;
Ποια είναι η γνώμη σου;
αυτος καμμια σταλα σε βλεπω να συνεχιζεις με τον χοιρινουλη και τον αρκουδα το και με το υπολοιπο αττικηςΤον Κάρολο θέλω..
Τι έχει αλλάξει από τοτε πιστεύεις;Παλιότερα ίσως,πλέον Όχι νομίζω
Από τα μεγαλεία του Μπάκιγχαμ, θα ξεμεινω στο μπου..και πολύ μου είναι..αυτος καμμια σταλα σε βλεπω να συνεχιζεις με τον χοιρινουλη και τον αρκουδα το και με το υπολοιπο αττικης
απο εδω κοιτα να εισαι περαστικη σαν την γριπηΑπό τα μεγαλεία του Μπάκιγχαμ, θα ξεμεινω στο μπου..και πολύ μου είναι..