ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου στα διάφορα φόρουμ που γράφω.....???....και οι τελείες.......????Έγραψα με το μπαχαλακιας όμως...τίτλος τιμής ?
Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου στα διάφορα φόρουμ που γράφω.....???....και οι τελείες.......????Έγραψα με το μπαχαλακιας όμως...τίτλος τιμής ?
Εντωμεταξύ πρέπει να βρω αυτό το ωραίο που έγραψε ο γεροξουρας να με προσέχετε, μ αυτά και μ αυτά χάθηκε Πανάθεμα σε!!αχ κάτι ήξερε και είπε να προσέχετε τη Τζο.. μάλλον δε της κόβει θα εννοούσε ευγενικα χαχαχαχχα!!!!Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου στα διάφορα φόρουμ που γράφω.....???....και οι τελείες.......????
Το βρήκα !!!έχει νόημα αυτό που έγραψε ο καλος μου.. ?γεια σου τζοαννα
με την μεγαλη σου καρδια
το καλυτερο κοριτσι
να προσεχετε την τζο
καλημέρα αστέριΤη Καλημέρα μου...?
παιχτη μην βλεπεις πολυ μικυ μαους ...η διωξη ηλ.εγκληματος δεν ασχολειτε με παρτουζες ..εκτος αν συμμετεχουν οι ιδιοιΒασικα δεν κάνω πλάκα....γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καραδοκεί.....για προστασία όλων μας το λέω....
για πες και την συνεχεια... σε ποια ηπηρεσια δουλευειςΠροσπερνω το ότι είπες παπαριά μόλις τώρα και ξαναλέω ότι οι καιροί είναι πονηροί και περίεργοι και εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ όπου ένα βίντεο με μια πούτσα και έναν κώλο η με έναν χορό από εσένα χωρίς πρόσωπο σίγουρα δεν ενοχλεί καθόλου απεναντίας ένα βίντεο με μακρινή λήψη που εάν φωτιστεί από ειδικό δείχνει πρόσωπα κεντρίζει το ενδιαφέρον.... φιλάκια...
Καλημέρα Τάσο,μπέρδεμα τελικα η φάση αλλού ήθελε να τα πει αλλού τα είπε.. ???για πες και την συνεχεια... σε ποια ηπηρεσια δουλευεις
εγω ξερω οτι αν συνεχισει θα βρουμε τον επομενο για να γελαμεΚαλημέρα Τάσο,μπέρδεμα τελικα η φάση αλλού ήθελε να τα πει αλλού τα είπε.. ???
Καλημέρα κούκλα!!!! Καλά γαμήσια!!! (με την καλή έννοια πάντα) ?Τη Καλημέρα μου...?
Εγώ πάντως δε κατάλαβα και πολλά..βασικά όλα τα παιδιά χθες εδώ δε κατάλαβαν και πολλά...εγω ξερω οτι αν συνεχισει θα βρουμε τον επομενο για να γελαμε
Καλημέρα κούκλα!!!! Καλά γαμήσια!!! (με την καλή έννοια πάντα) ?
ξεχωρισες το μυνημα εεε βρηκες αλλη αγαπη τωρα ...ατιμη ρατσα ειστε τελικα οι γυναικεςΚαλημέρα αρκουδάκι μου
Πουτανια, Ε???????ξεχωρισες το μυνημα εεε βρηκες αλλη αγαπη τωρα ...ατιμη ρατσα ειστε τελικα οι γυναικες
Καλημέρα αγόρι!!καλημερα με καυλα
μωρε θελετε μπατσες στα κωλομερια φουλΠουτανια, Ε???????
τι κανεις κοριτσι?Καλημέρα αγόρι!!
Μια χαρά μάτια μου, εσύ?τι κανεις κοριτσι?