ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Βγαλτα..... αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι πονηροί και ελεγχόμενοι....Θα τα βγάλω τα πμ...
Βγαλτα..... αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι πονηροί και ελεγχόμενοι....Θα τα βγάλω τα πμ...
Γι αυτό προσέχουμε...όλοι..Βγαλτα..... αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι πονηροί και ελεγχόμενοι....
Δεν νομίζω να προσέχεις τελευταία......???Γι αυτό προσέχουμε...όλοι..
εάν θυμάμαι ,έμπαινες στο νήμα μου τότε που έμπαιναν κάποια άτομα και κάναμε χαβαλέ και τους εκραζες για διάφορα στο άκυρο.. Και στη λέγανε..ότι αυτα κάνεις σε διάφορα νήματα.. μπαχαλακιας κοινώς ???Δεν νομίζω να προσέχεις τελευταία......???
Θα το βάλω σαν έξτρα χαρακτηριστικό στην υπογραφή μου....???? ευχαριστώ κορίτσιεάν θυμάμαι ,έμπαινες στο νήμα μου τότε που έμπαιναν κάποια άτομα και κάναμε χαβαλέ και τους εκραζες για διάφορα στο άκυρο.. Και στη λέγανε..ότι αυτα κάνεις σε διάφορα νήματα.. μπαχαλακιας κοινώς ???
Δε ξεχνώ ποτέ.. χαχαχαχχα Ε μα στα καλά καθούμενα έφαγα πέσιμο άκυρο, λέω κ εγώ.. τι μαλάκια έκανα?!εντωμεταξύ με έχεις συναντήσει και όπως είπες είμαι πολύ σοβαρή.. ?Θα το βάλω σαν έξτρα χαρακτηριστικό στην υπογραφή μου....???? ευχαριστώ κορίτσι
Αυτό μου θύμησε.....και να προσέχεις τον Παντέλο ?γεια σου τζοαννα
με την μεγαλησου καρδια
το καλυτερο κοριτσι
να προσεχετε την τζο
Μου έχει αδυναμία μωρέ.. Ο γλυκούλης μου.. Και εγώ σ αυτόν...?Αυτό μου θύμησε.....και να προσέχεις τον Παντέλο ?
Βλάκας είσαι έτσι????? εντωμεταξύ σε θυμάμαι αλλά μαρτυριαρα δε θα γίνω ?.Σ ευχαριστώ για τη τηλεθέαση ?Θα το βάλω σαν έξτρα χαρακτηριστικό στην υπογραφή μου....???? ευχαριστώ κορίτσι
Χαχαχαχαχαχαχα μετά κατευθείαν σειρηνακη για κονομα ????εγω παντως θα πληρωνα και παραπανω για να εχω βιντεο με τη τζοανα και θα ημουν και ηπερηφανος να το δειξω!
Πέραν πλάκας, όντος υπάρχει κοινή συναίνεση σε ότι βγει μεταξύ μας, τα παιδιά εξαλλου είναι φίλοι,και το συγκεκριμένο βιντεάκι το ανέβασαμε από κοινού και σε άλλο σάιτ , πήραμε προφυλάξεις ώστε να μη φαίνονται πρόσωπα μας όπως και δε φαίνονται, τώρα ο συγκεκριμένος που το ανέφερε με γνωρίζει και ξέρει όπως είπε ότι είμαι σοβαρή, και επειδη είναι της δουλειάς,θεώρησε ότι πρέπει να με προστατεύσει από τυχόν κακα άτομα ,αλλά μπορούσε να μου τό πει κατ ιδίαν και όχι δημόσια..το οποίο δείχνει δολο..κατ εμέ.. αυτά και το σόου έλαβε τέλος.. όνειρα πονηρά σε όλους..Χαχαχαχαχαχαχα μετά κατευθείαν σειρηνακη για κονομα ????
Έπρεπε να βγάλεις και τα άλλα βρε συ ....θα καταλάβαιναν οι υπόλοιποι ότι είπα το είπα για προστασία όλων....δεν είχα σκοπό να εκθέσω κανέναν ....αλλά τέτοιου είδους φόρουμ τραβάνε τις καλές μας υπηρεσίες....αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για άλλα νηματα που κανονίζονται φόρα παρτίδα άνομες πράξεις σε δημόσιους χώρους...???..εκεί δεν πρόκειται να γράψω έτσι και αλλιώς.....Πέραν πλάκας, όντος υπάρχει κοινή συναίνεση σε ότι βγει μεταξύ μας, τα παιδιά εξαλλου είναι φίλοι,και το συγκεκριμένο βιντεάκι το ανέβασαμε από κοινού και σε άλλο σάιτ , πήραμε προφυλάξεις ώστε να μη φαίνονται πρόσωπα μας όπως και δε φαίνονται, τώρα ο συγκεκριμένος που το ανέφερε με γνωρίζει και ξέρει όπως είπε ότι είμαι σοβαρή, και επειδη είναι της δουλειάς,θεώρησε ότι πρέπει να με προστατεύσει από τυχόν κακα άτομα ,αλλά μπορούσε να μου τό πει κατ ιδίαν και όχι δημόσια..το οποίο δείχνει δολο..κατ εμέ.. αυτά και το σόου έλαβε τέλος.. όνειρα πονηρά σε όλους..
Γι άλλα που λες δε γνωρίζω, ότι μ αφορά μόνο εξάλλου έχω ελάχιστο χρόνο παραμονής εδώ .. τεσπα από μένα εληξε το θέμα.. Τώρα όσον αφορά άλλους, βρες τα μ αυτούςΈπρεπε να βγάλεις και τα άλλα βρε συ ....θα καταλάβαιναν οι υπόλοιποι ότι είπα το είπα για προστασία όλων....δεν είχα σκοπό να εκθέσω κανέναν ....αλλά τέτοιου είδους φόρουμ τραβάνε τις καλές μας υπηρεσίες....αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για άλλα νηματα που κανονίζονται φόρα παρτίδα άνομες πράξεις σε δημόσιους χώρους...???..εκεί δεν πρόκειται να γράψω έτσι και αλλιώς.....
Την άλλη φορά που θα κάνουμε ραντεβού, αν κάνουμε..θύμησε μου να σε δείρω ?. Μες στην αταξία εισαι.. αντι να κάνουμε καμία παρτουζα όπως στο βίντεο ,ερχόμαστε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις..εντωμεταξύ τα κάνετε σε μένα που είμαι και ξανθιά και χάνω επεισόδια ?Ότι έγραψα δημοσίως το έγραψα για τους λόγους που ανέφερα στο τελευταίο σχόλιο μου ....εσύ ήσουν η αφορμή απλά για τον σχολιασμό μου..... παρά την παρεξήγηση για μένα παραμένεις σοβαρή....και σου ζητώ συγγνώμη για τον σχολιασμό μου.....φιλάκια Τζο
Σου έχω ΤΗ λύσηπήραμε προφυλάξεις ώστε να μη φαίνονται πρόσωπα μας όπως και δε φαίνονται,
Αργείς αλλά κάνεις εμφάνιση !! Μου έλειψες .παλιό παιδο... ?Σου έχω ΤΗ λύση
Θα κάνουμε....ε δεν είμαι του σαδομαζο....άτακτος αγαπούλης αγκαλιτσας και μπαχαλακιας....?????.....δεν είμαι παρτουζιαρης....είμαι μοναχοφαης....????.... ξανθιά μπορεί....χαζή όχι....μάλλον ευαίσθητη παραπάνω από ότι χρειάζεται..... φιλιάΤην άλλη φορά που θα κάνουμε ραντεβού, αν κάνουμε..θύμησε μου να σε δείρω ?. Μες στην αταξία εισαι.. αντι να κάνουμε καμία παρτουζα όπως στο βίντεο ,ερχόμαστε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις..εντωμεταξύ τα κάνετε σε μένα που είμαι και ξανθιά και χάνω επεισόδια ?
Έγραψα με το μπαχαλακιας όμως...τίτλος τιμής ?Θα κάνουμε....ε δεν είμαι του σαδομαζο....άτακτος αγαπούλης αγκαλιτσας και μπαχαλακιας....?????.....δεν είμαι παρτουζιαρης....είμαι μοναχοφαης....????.... ξανθιά μπορεί....χαζή όχι....μάλλον ευαίσθητη παραπάνω από ότι χρειάζεται..... φιλιά