Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Perfect!trust me , i've seen them all
Perfect!trust me , i've seen them all
Να σου πω.. μεγάλη μου τιμή, που ενώ ποτέ δε παίρνεις ανεξάρτητες με προτιμήσες, με υποστηριξες..και περασες όμορφα. Απέκτησα και ένα καλό φίλο..???γεια σου τζοαννα
με την μεγαλησου καρδια
το καλυτερο κοριτσι
να προσεχετε την τζο
δεν γραφω κριτικες για ανεξαρτητεςΝα σου πω.. μεγάλη μου τιμή, που ενώ ποτέ δε παίρνεις ανεξάρτητες με προτιμήσες, με υποστηριξες..και περασες όμορφα. Απέκτησα και ένα καλό φίλο..???
Σωστά ,αλλά κάτι έγραψες για μένα θυμάμαι..ειδικά τη περίοδο που υπήρξε αναταραχή εδώ μέσα με προτιμήσες και δοκίμασες .τεσπα ,μακια γεροξουρα μου.. καλό βράδυ..?δεν γραφω κριτικες για ανεξαρτητες
δεν ειπα οτι δεν παιρνω
εγραψα αυτα που βιωσα και που πιστευωΣωστά ,αλλά κάτι έγραψες για μένα θυμάμαι..ειδικά τη περίοδο που υπήρξε αναταραχή εδώ μέσα .τεσπα ,μακια γεροξουρα μου.. καλό βράδυ..?
Ευελπιστώ το βίντεο εδημιουργηθει και με την δική τους συναίνεση.....???speechless
Εσύ τι λες?πλάκα κάνεις?Η απλά λες κάτι για να πεις ..πέραν τούτου πρόσωπα δε δείχνουμε ποτέΕυελπιστώ το βίντεο εδημιουργηθει και με την δική τους συναίνεση.....???
δεν την ξερω προσωπικα αλλα απο αυτα που εχω δει εδω μεσα νομιζω πως σιγουρα ηταν με τη συναινεση τουςΕυελπιστώ το βίντεο εδημιουργηθει και με την δική τους συναίνεση.....???
Βασικα δεν κάνω πλάκα....γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καραδοκεί.....για προστασία όλων μας το λέω....Εβκπ
Εσύ τι λες?πλάκα κάνεις?Η απλά λες κάτι για να πεις ..πέραν τούτου πρόσωπα δε δείχνουμε ποτέ
Ήθελε να πει μια ανοησία .εντωμεταξύ στο βίντεο ο 3ος μας τράβα,,ο φίλος τους ...Πάντα ότι βίντεο υπάρξει είναι με κοινή συναίνεση. Απλά ο τύπος το έχει μαλλον να μπαίνει σε διάφορα νήματα, να πετά καρφιά και δρόμο μετά ..εγώ σημασια δε δίνω σε τέτοια ατομα και κακώς που απάντησα κιόλαςδεν την ξερω προσωπικα αλλα απο αυτα που εχω δει εδω μεσα νομιζω πως σιγουρα ηταν με τη συναινεση τους
Ότι να'ναι χαχαχαχα!!!ευχαριστούμε για πληροφορία άντε καληνύχτα τώραΒασικα δεν κάνω πλάκα....γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καραδοκεί.....για προστασία όλων μας το λέω....
Οκ ότι πεις....ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και πράττει....???Ότι να'ναι χαχαχαχα!!!ευχαριστούμε για πληροφορία άντε καληνύχτα τώρα
Να σου πω δε βρήκες άλλο νήμα πρόχειρο και είπες να περάσεις και από εδώ ενώ δε μπαίνεις γενικά..Σε διώξανε από τ αλλά που έκανες τζερτζελε Ε?νάνι τώρα ...άσε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας..Οκ ότι πεις....ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και πράττει....???
Προσπερνω το ότι είπες παπαριά μόλις τώρα και ξαναλέω ότι οι καιροί είναι πονηροί και περίεργοι και εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ όπου ένα βίντεο με μια πούτσα και έναν κώλο η με έναν χορό από εσένα χωρίς πρόσωπο σίγουρα δεν ενοχλεί καθόλου απεναντίας ένα βίντεο με μακρινή λήψη που εάν φωτιστεί από ειδικό δείχνει πρόσωπα κεντρίζει το ενδιαφέρον.... φιλάκια...Να σου πω δε βρήκες άλλο νήμα πρόχειρο και είπες να περάσεις και από εδώ ενώ δε μπαίνεις γενικά..Σε διώξανε από τ αλλά που έκανες τζερτζελε Ε?νάνι τώρα ...άσε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας..
Προσπερνω το ότι είπες παπαριά μόλις τώρα και ξαναλέω ότι οι καιροί είναι πονηροί και περίεργοι και εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ όπου ένα βίντεο με μια πούτσα και έναν κώλο η με έναν χορό από εσένα χωρίς πρόσωπο σίγουρα δεν ενοχλεί καθόλου απεναντίας ένα βίντεο με μακρινή λήψη που εάν φωτιστεί από ειδικό δείχνει πρόσωπα κεντρίζει το ενδιαφέρον.... φιλάκια...
Απλά ήθελες να δημιουργήσεις εντύπωση ...παραδέξου το..λες και σ έπιασε ζήλια που μπαίνουν και λένε τόσα όμορφα και θετικά πια η υπάρχει λόγος άλλος από πίσω ...τι να πω.. αξία σου έδωσα που ασχολήθηκα και τόσο..Και τονίζω..τα παιδιά το ήθελαν το τραβήξαμε το έχουμε και οι 4 και ο καθένας για ότι χρήση το θελήσει εφόσον πρόσωπα δε δείχνουμε. Και ανάλυση να γίνει, πλάτη έχει δική μου και δική του.Το ξέρεις ότι μου τη λες τζάμπα έτσι.. το ξέρουμε κ οι 2..
Θα τα βγάλω τα πμ...Άλλαξε οπτική Τζο....μην βγάζεις χολή χωρίς λόγο....δες τα πμ σου