Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.581
Χαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου.. ?Ξερεις να αναστατωνεις.. και να μας τρελαινεις....!!! Παλιοκοριτσο...
Χαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου.. ?Ξερεις να αναστατωνεις.. και να μας τρελαινεις....!!! Παλιοκοριτσο...
Αυτο ειναι το μονο ευκολο για μια γυναικα σαν και σεναΧαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου.. ?
?Αυτο ειναι το μονο ευκολο για μια γυναικα σαν και σενα
προσεχε μην μας παρουν τα σκαγιαΧαίρομαι που πετυχαίνω το στόχο μου.. ?
Τασούλη μες στην αταξία είσαι, μ αρέσεις!!προσεχε μην μας παρουν τα σκαγια
εγω υπαρχει καλυτερο παιδι απο εμεναΤασούλη μες στην αταξία είσαι, μ αρέσεις!!
Όχι καμάρι μου.. έσπασε το καλούπι μετά ?εγω υπαρχει καλυτερο παιδι απο εμενα
Τώρα βάλαμε τη συζήτηση σε σωστή βάση...
...εγώ μόνο σοβαρές συζητήσεις κανω και προκαλώ ?,Καλώς το γουρουνάκι μου..Τώρα βάλαμε τη συζήτηση σε σωστή βάση...
Το γνωρίζω αυτό κουκλάρα μου.. Και όταν πάει να ξεφύγει η κατάσταση έχεις τον τρόπο να επαναφερεις τη κουβέντα στον ίσιο δρόμο...εγώ μόνο σοβαρές συζητήσεις κανω και προκαλώ ?,Καλώς το γουρουνάκι μου..
Σήμερα έχω αρκετή δουλίτσα, γιατί χθες δε μπόρεσα να εξυπηρετήσω τ αγόρια που με ήθελαν λόγω υποχρεώσεων μου ,λοιπόν όμορφίες μου,εύχομαι μια μέρα φουλ σεξ !!Θα μπαινοβγαίνω όταν μπορώ!Μάκια!!!Το γνωρίζω αυτό κουκλάρα μου.. Και όταν πάει να ξεφύγει η κατάσταση έχεις τον τρόπο να επαναφερεις τη κουβέντα στον ίσιο δρόμο
πως εχει εταιρεια που κανει ασφαλτοστρωσεις και τα κανει ολα ισιαδιΤο γνωρίζω αυτό κουκλάρα μου.. Και όταν πάει να ξεφύγει η κατάσταση έχεις τον τρόπο να επαναφερεις τη κουβέντα στον ίσιο δρόμο
γιατι κλαιςΌπως δήλωσε ο γεροξουρας χθες είμαι καλο παιδί και να με προσέχετε γιατί άμα ζορίζομαι Μπερδεύομαι και κλαίω άγαρμπα μετα ?????
Χαχαχαχχα αγορίνα μου εσύ.. πόσο σ αγαπώ αχ!! Πάω!!γιατι κλαις
που χωρισατε εσυ για ολα φταις
καποιος σε αγαπαειΧαχαχαχχα αγορίνα μου εσύ.. πόσο σ αγαπώ αχ!! Πάω!!
Κάποιοι θα καλοπεράσουν σήμερα...Σήμερα έχω αρκετή δουλίτσα, γιατί χθες δε μπόρεσα να εξυπηρετήσω τ αγόρια που με ήθελαν λόγω υποχρεώσεων μου ,λοιπόν όμορφίες μου,εύχομαι μια μέρα φουλ σεξ !!Θα μπαινοβγαίνω όταν μπορώ!Μάκια!!!
Χαχαχαχχα αγορίνα μου εσύ.. πόσο σ αγαπώ αχ!! Πάω!!