kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.241
- Πόντοι
- 6.256
Ψάχνει για παρθένα; ( ζώδιο)Χθες είχα επίσημη πρόταση γάμου (Δείτε πανω)και το κάψαμε λίγο
Ψάχνει για παρθένα; ( ζώδιο)Χθες είχα επίσημη πρόταση γάμου (Δείτε πανω)και το κάψαμε λίγο
Με ειδε χαμηλοβλεπουσα και ταπεινή.. γιστι δεν είμαι?Ψάχνει για παρθένα; ( ζώδιο)
εχει πολλουςΈχω κολλάει αυτό που λέγαμε πιτσιρικάδες : "Άντε ρε φίλε, παντρέψου να γαμήσουμε" ???
Η απάντηση στην υπογραφή μου ?Με ειδε χαμηλοβλεπουσα και ταπεινή.. γιστι δεν είμαι?
Η αλήθεια ειναι οτι εισαι γεννημενη για 'σπίτι'Με ειδε χαμηλοβλεπουσα και ταπεινή.. γιστι δεν είμαι?
Πρωί πρωί σε βλέπω πόρτα σήμερα. .. στ αλλα ποιον βάλανε πορτιέρη ..?εσύ δεν ήσουν,σε διώξανε??και μπαστακωθηκες έδω?Η αλήθεια ειναι οτι εισαι γεννημενη για 'σπίτι'
δεν ειπες οτι εισαι φιλοζωη....Πρωί πρωί σε βλέπω πόρτα σήμερα. .. στ αλλα ποιον βάλανε πορτιέρη ..?εσύ δεν ήσουν,σε διώξανε??και μπαστακωθηκες έδω?
Μ ερωτεύτηκες αλλά επειδή βρήκα άντρα θα σε κανω παρανυφακι ?Η αλήθεια ειναι οτι εισαι γεννημενη για 'σπίτι'
Ποιος μ εδιωξε, αν με διωξεις εσυ θα φύγωΠρωί πρωί σε βλέπω πόρτα σήμερα. .. στ αλλα ποιον βάλανε πορτιέρη ..?εσύ δεν ήσουν,σε διώξανε??και μπαστακωθηκες έδω?
Κουμπάρο να με κάνεις, τα υπολοιπα τα ξερειςΜ ερωτεύτηκες αλλά επειδή βρήκα άντρα θα σε κανω παρανυφακι ?
Εισαι μαλακάκος?@kontolagnos εσβησες την υπογραφη σου γιατι σ ειπα κομουνιστη ...?
Να τα μας!!!! Αρχίσαμε τα παιχνίδια;;;;
Τρέλα, τρέλα, τρέλα!!!!!!
Μη σας αφήσω έτσι...Πάω για δουλειά, φιλάκια!!Να τα μας!!!! Αρχίσαμε τα παιχνίδια;;;;
Καλη δουλειάΜη σας αφήσω έτσι...Πάω για δουλειά, φιλάκια!!
σε τσουζει κατι?Εισαι μαλακάκος?
Οτι θες με πμ
ρε τι μου θυμιζεις ...?Εισαι μαλακάκος?
Οτι θες με πμ