mounodoulos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Ρε Joanna με τόσες πουτσες που έχεις φάει από τον κόπο θα έπρεπε να ήσουν αρκετά ανοιγμένη από πίσω. Από ότι δείχνουν τα πράγματα είσαι αρκετά στενη. Πως τα καταφέρνεις;
Αρχικά δε ξέρει κανείς πόσες έχω φάει.. εφόσον μπαίνουν στο δικό μου κωλαράκι, δεύτερον προσέχω για να έχω.. σε κάλυψα??Ρε Joanna με τόσες πουτσες που έχεις φάει από τον κόπο θα έπρεπε να ήσουν αρκετά ανοιγμένη από πίσω. Από ότι δείχνουν τα πράγματα είσαι αρκετά στενη. Πως τα καταφέρνεις;
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι ανοιγμενοι. Πάντως με καλύψεις. Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις ευχαρίστηση.Αρχικά δε ξέρει κανείς πόσες έχω φάει.. εφόσον μπαίνουν στο δικό μου κωλαράκι, δεύτερον προσέχω για να έχω.. σε κάλυψα?
Επίσης, μόνο να περνάμε καλά πρέπει!!?Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι ανοιγμενοι. Πάντως με καλύψεις. Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις ευχαρίστηση.
εναλλακτική πρόταση γάμου
Για τα μάτια του κόσμου
έναν άγνωστο φως μου
παντρεύεσαι την Κυριακή
Είναι ανώτερός μου
και η γνώμη του κόσμου
την Κυριακή στην εκκλησιά σε οδηγεί
Μα όταν πονέσεις και κλάψεις μια μέρα
που δε θα το `θελα ποτέ, ποτέ αυτό
στα χέρια του κόσμου να βάλεις την βέρα
να μοιραστείτε τον καημό
?️?️?️?
Μη τον μαλώνεις , άσε το παιδι να μαθαίνειΑρχικά δε ξέρει κανείς πόσες έχω φάει.. εφόσον μπαίνουν στο δικό μου κωλαράκι, δεύτερον προσέχω για να έχω.. σε κάλυψα??
Καλημέρα, άργησες λίγο σήμερα ή μου φαίνεται;;; ?Τη Καλημέρα μου?
Ε δεν ειναι και γαλατάςΚαλημέρα, άργησες λίγο σήμερα ή μου φαίνεται;;; ?
Να ανησυχείς όταν σε βάλει η Jo να κάνεις καθαριότητες, μέχρι τότε, άσε μας να το κάνουμε σαβάνα ?
Καλημέρα, άργησες λίγο σήμερα ή μου φαίνεται;;; ?
ελπιζω να μιας για τα γατακια τα σκυλακια οχι για τα ανθρωπομορφαΕίμαι φιλόζωη
τ ανθρωπόμορφα δαγκώνουν, τ αλλά όχι.. ?ελπιζω να μιας για τα γατακια τα σκυλακια οχι για τα ανθρωπομορφα
μπελα θελει ο ανθρωπος μαλλονΧθες είχα επίσημη πρόταση γάμου (Δείτε πανω)και το κάψαμε λίγο ????
Είναι μερικοί που το ζητάει ο οργανισμός τους ????μπελα θελει ο ανθρωπος μαλλον
δεν σκεφτεται οτι καμμια ημερα θα τον κανει σακο προπονησης η αλληΕίναι μερικοί που το ζητάει ο οργανισμός τους ????
Δε ξέρει,νομίζει ότι είμαι μπαλαρίνα?δεν σκεφτεται οτι καμμια ημερα θα τον κανει σακο προπονησης η αλλημαλλον δεν ειναι ενημέρωσε
ρε τον κακομοιρη σε τι μονοπατια βαδιζει ....Δε ξέρει,νομίζει ότι είμαι μπαλαρίνα