trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.406
- Πόντοι
- 736
προσωπικα εχω αδυναμια στους νουμενοριαν που αργοτερα εγιναν οι ντουναντα'ι'νΑγαπώ τα χομπιτ από το lord of the rings ?
προσωπικα εχω αδυναμια στους νουμενοριαν που αργοτερα εγιναν οι ντουναντα'ι'νΑγαπώ τα χομπιτ από το lord of the rings ?
Είσαι φαν της τριλογίας Ε??Και εγω και των χομπιτ! Βασικά λατρεύω Τολκιν!!προσωπικα εχω αδυναμια στους νουμενοριαν που αργοτερα εγιναν οι ντουναντα'ι'ν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για γλύψιμο μέχρι να στάξεις...Απαπαπαπα!!! Λουκούμι πρέπει να είναι!!!Σε έχουν κάνει άτακτο και σένα εδώ μέσα..? αλλά σου έχω αδυναμία ...
Lotr maniac εχω δει τις ταινιες 32134346567 την καθε μια συν οτι εχω διαβασει και τα βιβλια αν και το αγαπημενο μου βιβλιο του Τολκιν δεν εχει γινει ταινια ακομα και δεν ολοκληρωθηκε ποτε απο τον ιδιο. αγαπαμε σιλμαριλλιονΕίσαι φαν της τριλογίας Ε??Και εγω και των χομπιτ! Βασικά λατρεύω Τολκιν!!
Lotr maniac εχω δει τις ταινιες 32134346567 την καθε μια συν οτι εχω διαβασει και τα βιβλια αν και το αγαπημενο μου βιβλιο του Τολκιν δεν εχει γινει ταινια ακομα και δεν ολοκληρωθηκε ποτε απο τον ιδιο. αγαπαμε σιλμαριλλιον![]()
Βάλτε και μένα, γίναμε 3!!Γίναμε δύο φιλαράκι.. Silmarillion all the way με 300 διαφορετικές ονομασίες..Κάψιμο!!!
εσενα ο νους σου ολο στο τριο ειναιΒάλτε και μένα, γίναμε 3!!
το πρωινο το μεσημεριανο και το βραδυνο μου
ειχες δεν ειχες με κολλασες παλι. το νινακι σου ειναι ποιο καυτο και απο τις φωτιες του βουνου του χαμου
Και τι κακό έχουν οι άτακτοι;Σε έχουν κάνει άτακτο και σένα εδώ μέσα..? αλλά σου έχω αδυναμία ...
Κάνει κρύο, ντύσου...☺ακόμα γδυτος τριγυρνάς?Και τι κακό έχουν οι άτακτοι;
Τι νόμιζες, θα μου πάρεις τα πρωτεία του ξεβράκωτου;Κάνει κρύο, ντύσου...☺ακόμα γδυτος τριγυρνάς?
Πότε παντρεύτηκα ποτέ πήγα ταξίδι του μέλιτος, χαμπάρι δε πήρα.. ?
Πότε παντρεύτηκα ποτέ πήγα ταξίδι του μέλιτος, χαμπάρι δε πήρα.. ?
Ότι πεις..έτσι κ αλλιώς όλοι μπαίνουν εδώ και γράφουν ότι γουστάρουν ?σίγουρα θα θυμάστε το κρύωμα που αρπάξατε στην κουπαστή, αυτά παθαίνει όποιος κάνει την Hellen Barkin στο σούπερ μάρκετ
![]()