kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Μη λες τέτοια γιατί η ουρά θα φτάσει από Madison μέχρι Σύνταγμα ?Στο λόγο μου, τέτοια φάση θα την έκανα αφιλοκερδώς μόνο για τη καβλα μου
Μη λες τέτοια γιατί η ουρά θα φτάσει από Madison μέχρι Σύνταγμα ?Στο λόγο μου, τέτοια φάση θα την έκανα αφιλοκερδώς μόνο για τη καβλα μου
??????Μη λες τέτοια γιατί η ουρά θα φτάσει από Madison μέχρι Σύνταγμα ?
American GangBangΝα πω τη φαντασίωση μου...?έχω πάει μέχρι 5 άντρες μαζί ,Όχι ταυτόχρονα όλοι σεξ,δεν είναι εφικτό,αλλά θέλω να παω και μέχρι 10 άντρες μσζι και να το βιντεοσκοπησουμε!!!!η απόλυτη καβλα για μένα τόσες που-τσες!!!
Λουτρό. Με αυτά που τους έκανες λογικό.
Τέλειο, είμαι μέσα!Να πω τη φαντασίωση μου...?έχω πάει μέχρι 5 άντρες μαζί ,Όχι ταυτόχρονα όλοι σεξ,δεν είναι εφικτό,αλλά θέλω να παω και μέχρι 10 άντρες μσζι και να το βιντεοσκοπησουμε!!!!η απόλυτη καβλα για μένα τόσες που-τσες!!!
Δεν μπορεί να χάθηκαν τέτοια διαμάντια... Αλλά ας τα βλέπουμε συνέχεια για να καταλαβαίνουμε τι χάνουμε όσο δεν σου ερχόμαστε
Επειδη πριν με το χαμουλη τα βιντεάκια που έβαλα χάθηκαν θα τα παραθέσω για τους κυρίους που δε τα πρόλαβαν ..
μωρη εσυ εισαι πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πουταναρα με τα ολα σου.μπραβο κοπελα μου.
Επειδη πριν με το χαμουλη τα βιντεάκια που έβαλα χάθηκαν θα τα παραθέσω για τους κυρίους που δε τα πρόλαβαν ..
Ροσκο πι κολτρειν ;οτι ειχα να πω τα ειπα πμ ...αντιο ροσκο
Το ότι στέλνονται κινητά τηλέφωνα και απειλές για διαρροη προσωπικων δεδομένων, για ip κλπ. με πμ. από κάποιους βρωμιάρηδες εδώ μέσα και περνάει στο ντούκου με ξεπερνάείδες έκανες την πρώτη κίνηση και σε άδειασα!
Εν τω μεταξύ ο anon δεν τον ενδιαφέρει που τον έλεγες νταραβερτζη και οτι χειρίζεται κοπέλες πάνω στην Θεσ/νική αλλά να μην βγει δημόσια!
Αφού δεν βρήκε άκρη και μετά την συγνώμη που μου έστειλε σε pm όμως ,γιατί δεν θέλει δημόσια, άρχισε να μου στέλνει πιθανά τηλέφωνα μου(που μονο εσύ το ήξερες το συγκεκριμένο)και πιθανά ονόματα μου.
Μαλάκα αν δεν είστε κλωνοι είστε τελείως για τον πέοντα!
όσο για το να υπάρχουν κανονες, για δείξε μου το κανόνα αστυνόμε μου!
εσυ εχεις αριστες σχεσεις με τον αντμιν για να καθαριζεις την μπουγαδα λαικιστη ?Το ότι στέλνονται κινητά τηλέφωνα και απειλές για διαρροη προσωπικων δεδομένων, για ip κλπ. με πμ. από κάποιους βρωμιάρηδες εδώ μέσα και περνάει στο ντούκου με ξεπερνά
Δείξε μου λίγο πώς βάζω να μη φαίνεται ότι είμαι online για να μη βλέπουν όλοι ότι καίγομαι εδώ μέσα όλη μέρα, είδα ότι το άλλαξες κι εσύ πρόσφαταεσυ εχεις αριστες σχεσεις με τον αντμιν για να καθαριζεις την μπουγαδα λαικιστη ?
δεν απαντας.... και κλασσικα δεν θα ασχοληθω μαζι σου αλλο...... δωσε τα φιλια μου ξερεις εσυΔείξε μου λίγο πώς βάζω να μη φαίνεται ότι είμαι online για να μη βλέπουν όλοι ότι καίγομαι εδώ μέσα όλη μέρα, είδα ότι το άλλαξες κι εσύ πρόσφατα
Να το πάρω ως κοπλιμέντο???μωρη εσυ εισαι πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πουταναρα με τα ολα σου.μπραβο κοπελα μου.
την περουκααααααααααααααΝα το πάρω ως κοπλιμέντο???
Μιας και η Jo γουσταρει μεταλ....
Μου μακρυνε λίγο το καρέ, αυτό θα είδε ?την περουκαααααααααααααα
Ντιουκς,πωπω, πόσα χρόνια πίσω!!!Ροσκο πι κολτρειν ;
Α ρε τι μας θυμισες
Ζηλεύω...☹Μιας και η Jo γουσταρει μεταλ....
ΥΓ : Τους εχω δει 2 φορες ζωντανα....