Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Σφάζονται παλικάρια στα πόδια σου κούκλα μουΤόσο σέξυ που έχουν χαθεί, τεσπα..αγόρια τι να πεις βράζει το αίμα
Ι
Σφάζονται παλικάρια στα πόδια σου κούκλα μουΤόσο σέξυ που έχουν χαθεί, τεσπα..αγόρια τι να πεις βράζει το αίμα
Ι
Να πάρω το κουλούρι της θέλω... Όχι να το πουλήσωεσυ εκει εδω το πας εκει το πας ντε και καλα να γινεις κουλουρτζης
εγω δεν ειπα για πωληση ..μπορει να κανεις συλλογη οπως εγωΝα πάρω το κουλούρι της θέλω... Όχι να το πουλήσω
παρακαλω κυρια μου ...εγω αποχωρω
Δενβτο είχα σκεφτεί αυτό... sory. Έχω να μάθω πολλά ακόμα. Και ως γνωστόν η γνώση "πληρώνετε"εγω δεν ειπα για πωληση ..μπορει να κανεις συλλογη οπως εγω
να σου βαλω ενα τραγουδακι να χαλαρωσεις? η να σου στειλω τον χοιρινουλη με ενα μηλο στο στομα??Κανείς να μην αποχωρήσει όλους σας θέλω εδώ εσείς κρατάτε το νήμα ζωντανό βάζοντας υλικό εγώ, ,απλά όταν πολυ τράβα κάτι και ξεφεύγει με προβληματίζει..και στεναχωριέμαι
Μη μπυ στεναχωριέσαι βρε Jo... Με 1-2 Φωτογραφίες σου όλα θα γίνουν όπως πρινΚανείς να μην αποχωρήσει όλους σας θέλω εδώ εσείς κρατάτε το νήμα ζωντανό βάζοντας υλικό εγώ, ,απλά όταν πολυ τράβα κάτι και ξεφεύγει με προβληματίζει..και στεναχωριέμαι
Παρτουζα προτιμώ ?να σου βαλω ενα τραγουδακι να χαλαρωσεις? η να σου στειλω τον χοιρινουλη με ενα μηλο στο στομα??
ελεος ρε πουστη μου ολο εκει το μυαλο σουΠαρτουζα προτιμώ ?
Μέσα είμαι.. Αλλά μη μου πεις να έχω μήλο στο στόμα...Παρτουζα προτιμώ ?
Αντί να σφαζεστε μεταξύ σας ελάτε να σφαξετε εμένα από παντού!!θα θυσιαστω ???στο νημα της σφάζονται κι ειναι λάθος!
Ναι ρε παιδιά!!! Γιατί δεν κανονίζουμε μια παρτουζάρα για να χαλαρώσουμε λίγο;;;Παρτουζα προτιμώ ?
Να πω τη φαντασίωση μου...?έχω πάει μέχρι 5 άντρες μαζί ,Όχι ταυτόχρονα όλοι σεξ,δεν είναι εφικτό,αλλά θέλω να παω και μέχρι 10 άντρες μσζι και να το βιντεοσκοπησουμε!!!!η απόλυτη καβλα για μένα τόσες που-τσες!!!Ναι ρε παιδιά!!! Γιατί δεν κανονίζουμε μια παρτουζάρα για να χαλαρώσουμε λίγο;;;
Εβγαλε ποσοτητα ο συναδελφος…
2 μαζί με έχυσαν, ήταν τρίο !!Εβγαλε ποσοτητα ο συναδελφος…
Count me in?Να πω τη φαντασίωση μου...?έχω πάει μέχρι 5 άντρες μαζί ,Όχι ταυτόχρονα όλοι σεξ,δεν είναι εφικτό,αλλά θέλω να παω και μέχρι 10 άντρες μσζι και να το βιντεοσκοπησουμε!!!!η απόλυτη καβλα για μένα τόσες που-τσες!!!
Μπραβο στα παιδια!!! Αξια!2 μαζί με έχυσαν, ήταν τρίο !!
Count me in?